• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه محیط زیست جانوری
    • دوره 5, شماره 1
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه محیط زیست جانوری
    • دوره 5, شماره 1
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    اثرات سطوح مختلف عصاره سیر بر کلسترول زرده، بار میکروبی تخم مرغ و عملکرد مرغان تخم گذار

    (ندگان)پدیدآور
    توسلی, سیدپیمانفرودی, فرهادموسوی, سید ناصر
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    1.091 مگابایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    بیماری ها
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    در این مطالعه به منظور یافتن تاثیرات مصرف عصاره سیر به همراه آب آشامیدنی با تناوب های زمانی مختلف بر کلسترول زرده، بار میکروبی تخم مرغ و عملکرد مرغان تخم گذار، از 392 قطعه مرغ تخم گذار سویه هایلاین-w36 در سن 30 هفتگی در قالب طرح کاملا تصادفی در هفت تیمار به مدت 6 هفته استفاده گردید. تیمار 1 به-عنوان شاهد با مصرف آب آشامیدنی بدون عصاره سیر، تیمارهای 2 و 3 با مصرف دو روز در هفته به میزان 0/01 و 0/02 درصد عصاره سیر در آب، تیمارهای 4 و 5 با مصرف چهار روز در هفته به میزان 0/01 و 0/02 درصد عصاره سیر در آب و تیمارهای 6 و 7 با مصرف شش روز در هفته به میزان 0/01 و 0/02 درصد عصاره سیر در آب درنظر گرفته شدند. مصرف عصاره سیر بدون هیچ گونه تاثیری بر عملکرد مرغان تخم گذار تنها توانست کلسترول زرده تخم مرغ را نسبت به گروه شاهد تا میزان 17 درصد کاهش دهد (0/05>p). در هفته سوم ضخامت پوسته در گروه های آزمایشی نسبت به گروه شاهد به طور معنی داری کاهش نشان داد (0/05>p). به طورکل مصرف عصاره سیر بر روی کلسترول سرم خون، بار میکروبی محتویات تخم مرغ وپوسته، میزان توده تخم مرغ، درصد تولید و ضریب تبدیل غذایی هیچ تاثیری نشان نداد.p). در هفته سوم ضخامت پوسته در گروه های آزمایشی نسبت به گروه شاهد به طور معنی داری کاهش نشان داد (0/05>p). به طورکل مصرف عصاره سیر بر روی کلسترول سرم خون، بار میکروبی محتویات تخم مرغ وپوسته، میزان توده تخم مرغ، درصد تولید و ضریب تبدیل غذایی هیچ تاثیری نشان نداد.p). به طورکل مصرف عصاره سیر بر روی کلسترول سرم خون، بار میکروبی محتویات تخم مرغ وپوسته، میزان توده تخم مرغ، درصد تولید و ضریب تبدیل غذایی هیچ تاثیری نشان نداد.
    کلید واژگان
    عصاره سیر
    کلسترول
    بار میکروبی تخم مرغ
    عملکرد مرغ تخم گذار

    شماره نشریه
    1
    تاریخ نشر
    2013-05-22
    1392-03-01
    ناشر
    شرکت مهندسین مشاور شیل آمایش
    Shil Amayesh Consulting Engineering Company
    سازمان پدید آورنده
    دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین- پیشوا, دانشکده کشاورزی, ایران
    دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین- پیشوا, دانشکده کشاورزی, ایران
    دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین- پیشوا, دانشکده کشاورزی, ایران

    شاپا
    2008-4218
    URI
    http://www.aejournal.ir/article_102708.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/101584

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب