نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorاکبری, پریاfa_IR
dc.contributor.authorنامدارعلی صوفی, قربانfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T21:02:15Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T21:02:15Z
dc.date.available1399-07-08T21:02:15Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T21:02:15Z
dc.date.issued2019-12-22en_US
dc.date.issued1398-10-01fa_IR
dc.date.submitted2018-12-15en_US
dc.date.submitted1397-09-24fa_IR
dc.identifier.citationاکبری, پریا, نامدارعلی صوفی, قربان. (1398). اثرسطوح مختلف عصاره گیاه سالیکورنیا Salicornia sp بر عملکرد رشد و ترکیبات شیمیایی بدن ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus 1758). فصلنامه محیط زیست جانوری, 11(4), 139-146.fa_IR
dc.identifier.issn2008-4218
dc.identifier.urihttp://www.aejournal.ir/article_102509.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/101531
dc.description.abstract<strong>تحقیق حاضر به ­منظور بررسی اثر سطوح مختلف عصاره گیاه سالیکورنیا </strong><strong>(</strong><strong><em>Salicornia</em></strong><strong> sp</strong><strong>)</strong><strong> بر عملکرد رشد و ترکیبات شیمیایی ماهی کفال خاکستری </strong><strong>(</strong><strong><em>Mugil</em></strong><strong> <em>cephalus</em></strong><strong>) </strong><strong>به ­مدت 60 روز صورت گرفت. در این مطالعه، تعداد 240 قطعه ماهی با میانگین وزنی 0/43</strong><strong>±</strong><strong>8/42 گرم در یک طرح کاملاً تصادفی با 4 تیمار آزمایشی و 3 تکرار (با تعداد 20 قطعه در هر تکرار) مورد آزمایش قرار گرفتند. تیمار شاهد (بدون عصاره گیاه) و تیمارهای آزمایشی 2، 3 و 4 به­ ترتیب دارای 500، 1000 و 1500 میلی­ گرم بر کیلوگرم عصاره گیاه در غذا بودند. در پایان آزمایش، بالاترین وزن نهایی 2/03</strong><strong>±</strong><strong>26/74 گرم، میزان افزایش وزن به ­دست آمده 14/97</strong><strong>±</strong><strong>216/85 گرم، میزان رشد روزانه 0/12</strong><strong>±</strong><strong>0/20 درصد، نرخ رشد ویژه 0/17</strong><strong>±</strong><strong>1/91 درصد، میزان بقاء 1/14</strong><strong>±</strong><strong>93/ 60 درصد، کم­ ترین ضریب تبدیل غذایی 0/11</strong><strong>±</strong><strong>1/44 درصد، بالاترین راندمان کارایی پروتئین 1/39</strong><strong>±</strong><strong>9/03 درصد در تیمار حاوی 1500 میلی­ گرم بر کیلوگرم عصاره گیاه مشاهده شد که با تیمار شاهد دارای تفاوت معنی ­دار بود (0/05</strong><strong>></strong><strong>P</strong><strong>). بیش ­ترین میزان پروتئین خام و رطوبت در تیمار حاوی 1500 میلی­ گرم عصاره گیاه بر کیلوگرم غذا مشاهده شد. در مجموع براساس نتایج این تحقیق افزودن 1500 میلی ­گرم بر کیلوگرم عصاره گباه سالیکورنیا به جیره غذایی ماهی کفال خاکستری به ­منظور بهبود رشد وکیفیت لاشه در این ماهی پیشنهاد می­ شود.</strong>fa_IR
dc.format.extent1450
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherشرکت مهندسین مشاور شیل آمایشfa_IR
dc.publisherShil Amayesh Consulting Engineering Companyen_US
dc.relation.ispartofفصلنامه محیط زیست جانوریfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Animal Environmenten_US
dc.subjectماهی کفال خاکستریfa_IR
dc.subjectعصاره گیاه سالیکورنیاfa_IR
dc.subjectترکیبات شیمبایی بدنfa_IR
dc.subjectعملکرد رشدfa_IR
dc.titleاثرسطوح مختلف عصاره گیاه سالیکورنیا Salicornia sp بر عملکرد رشد و ترکیبات شیمیایی بدن ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus 1758)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeفیزیولوژی (جانوری)fa_IR
dc.contributor.departmentگروه شیلات، دانشکده علوم دریایی، دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، چابهار، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه شیلات، دانشکده علوم دریایی، دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، چابهار، ایرانfa_IR
dc.citation.volume11
dc.citation.issue4
dc.citation.spage139
dc.citation.epage146


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد