| dc.contributor.author | اکبری, پریا | fa_IR |
| dc.contributor.author | نامدارعلی صوفی, قربان | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-08T21:02:15Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-29T21:02:15Z | |
| dc.date.available | 1399-07-08T21:02:15Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-29T21:02:15Z | |
| dc.date.issued | 2019-12-22 | en_US |
| dc.date.issued | 1398-10-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2018-12-15 | en_US |
| dc.date.submitted | 1397-09-24 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | اکبری, پریا, نامدارعلی صوفی, قربان. (1398). اثرسطوح مختلف عصاره گیاه سالیکورنیا Salicornia sp بر عملکرد رشد و ترکیبات شیمیایی بدن ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus 1758). فصلنامه محیط زیست جانوری, 11(4), 139-146. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2008-4218 | |
| dc.identifier.uri | http://www.aejournal.ir/article_102509.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/101531 | |
| dc.description.abstract | <strong>تحقیق حاضر به منظور بررسی اثر سطوح مختلف عصاره گیاه سالیکورنیا </strong><strong>(</strong><strong><em>Salicornia</em></strong><strong> sp</strong><strong>)</strong><strong> بر عملکرد رشد و ترکیبات شیمیایی ماهی کفال خاکستری </strong><strong>(</strong><strong><em>Mugil</em></strong><strong> <em>cephalus</em></strong><strong>) </strong><strong>به مدت 60 روز صورت گرفت. در این مطالعه، تعداد 240 قطعه ماهی با میانگین وزنی 0/43</strong><strong>±</strong><strong>8/42 گرم در یک طرح کاملاً تصادفی با 4 تیمار آزمایشی و 3 تکرار (با تعداد 20 قطعه در هر تکرار) مورد آزمایش قرار گرفتند. تیمار شاهد (بدون عصاره گیاه) و تیمارهای آزمایشی 2، 3 و 4 به ترتیب دارای 500، 1000 و 1500 میلی گرم بر کیلوگرم عصاره گیاه در غذا بودند. در پایان آزمایش، بالاترین وزن نهایی 2/03</strong><strong>±</strong><strong>26/74 گرم، میزان افزایش وزن به دست آمده 14/97</strong><strong>±</strong><strong>216/85 گرم، میزان رشد روزانه 0/12</strong><strong>±</strong><strong>0/20 درصد، نرخ رشد ویژه 0/17</strong><strong>±</strong><strong>1/91 درصد، میزان بقاء 1/14</strong><strong>±</strong><strong>93/ 60 درصد، کم ترین ضریب تبدیل غذایی 0/11</strong><strong>±</strong><strong>1/44 درصد، بالاترین راندمان کارایی پروتئین 1/39</strong><strong>±</strong><strong>9/03 درصد در تیمار حاوی 1500 میلی گرم بر کیلوگرم عصاره گیاه مشاهده شد که با تیمار شاهد دارای تفاوت معنی دار بود (0/05</strong><strong>></strong><strong>P</strong><strong>). بیش ترین میزان پروتئین خام و رطوبت در تیمار حاوی 1500 میلی گرم عصاره گیاه بر کیلوگرم غذا مشاهده شد. در مجموع براساس نتایج این تحقیق افزودن 1500 میلی گرم بر کیلوگرم عصاره گباه سالیکورنیا به جیره غذایی ماهی کفال خاکستری به منظور بهبود رشد وکیفیت لاشه در این ماهی پیشنهاد می شود.</strong> | fa_IR |
| dc.format.extent | 1450 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | شرکت مهندسین مشاور شیل آمایش | fa_IR |
| dc.publisher | Shil Amayesh Consulting Engineering Company | en_US |
| dc.relation.ispartof | فصلنامه محیط زیست جانوری | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Journal of Animal Environment | en_US |
| dc.subject | ماهی کفال خاکستری | fa_IR |
| dc.subject | عصاره گیاه سالیکورنیا | fa_IR |
| dc.subject | ترکیبات شیمبایی بدن | fa_IR |
| dc.subject | عملکرد رشد | fa_IR |
| dc.title | اثرسطوح مختلف عصاره گیاه سالیکورنیا Salicornia sp بر عملکرد رشد و ترکیبات شیمیایی بدن ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus 1758) | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | فیزیولوژی (جانوری) | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه شیلات، دانشکده علوم دریایی، دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، چابهار، ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه شیلات، دانشکده علوم دریایی، دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، چابهار، ایران | fa_IR |
| dc.citation.volume | 11 | |
| dc.citation.issue | 4 | |
| dc.citation.spage | 139 | |
| dc.citation.epage | 146 | |