دوره 33, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
ارزیابی ویژگیهای فیلمهای هوشمند حساس به pH بر پایه نشاسته/کتیرا و آنتوسیانین گیاه پنیرک
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2023-06-22)در مطالعه حاضر تاثیر افزودن عصاره آنتوسیانین گیاه پنیرک (5/0، 1 و 2 درصد) بر ویژگیهای ساختاری(طیفسنجی مادون قرمز، آزمون پراش پرتو ایکس، میکروسکوپ الکترونی روبشی)، فیزیکی (درصد رطوبت، حلالیت، نفوذپذیری به بخارآب)، مکانیکی ...
-
بهینهسازی ساختار شبکه عصبی مصنوعی با استفاده از الگوریتم ژنتیک برای پیشبینی پارامترهای فرآیند آبگیری به روش اسمزی- فراصوت از کیوی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2023-06-22)زمینه مطالعاتی: یکی از مهمترین کاربردهای شبکههای عصبی مصنوعی، طراحی مدلی است که بتوان براساس آن مقدار یک یا چند متغیر وابسته را به کمک متغیرهای مستقل پیشبینی کرد. الگوریتم ژنتیک یکی از روشهای بهینهسازی مسائل و مدلها ...
-
بررسی خصوصیات عملکردی پلی ساکاریدهای محلول در آب و عصاره اتانولی گیاه بارهنگ
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2023-06-22)زمینه مطالعاتی: در سالهای اخیر توجه به گیاهان دارویی و ترکیبات استخراج شده از آنها بهخاطر خصوصیات عملکردی مطلوب بهعنوان افزودنیهای طبیعی در صنایع غذایی و تولید محصولات فراسودمند معطوف گشته است. هدف از این مطالعه استخراج ...
-
تاثیر اولترافیلتراسیون بر خصوصیات ضد اکسایشی پپتیدهای زیست فعال ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2023-06-22)زمینه مطالعاتی: تبدیل ضایعات شیلاتی به ترکیباتی با ارزش افزوده، روشی مناسب جهت کاهش آلودگی زیست محیطی و استفاده بهینه از دورریز آبزیان می باشد. هدف: تاثیر اولترافیلتراسیون بر خصوصیات ضد اکسایشی پپتیدهای زیست فعال ضایعات ...



