دوره 32, شماره 3
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
تهیه و ارزیابی خصوصیات نانوالیاف فعال الکتروریسی شده برپایه پلی کاپرولاکتون حاوی کمپلکس اسانس دارچین/بتاسیکلودکسترین
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2022-09-23)افزودن ترکیبات زیست فعال به داخل ماتریس نانوالیاف الکتروریسی شده و تولید بسترهای فعال یکی از جدیدترین رویکردهای نگهداری مواد غذایی محسوب میشوند. هدف: هدف از این پژوهش تولید نانوالیاف الکتروریسی شده فعال آنتی اکسیدانی ...
-
بررسی تاثیر جمود تعشی بر کیفیت، ارزش غذایی و تغییرات پروفایل اسید چرب فیله قره برون (Acipenser persicus) پرورشی منجمد
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2022-09-23)زمینه مطالعاتی: بعد از صید ماهی، یونهای کلسیم باعث انقباض ماهیچههای آن میشوند، و با توجه به اینکه انرژی وجود ندارند، بنابراین ماهیچهها به حالت سفت باقی میمانند، که جمود نعشی نامیده میشود، و زمان آن با سردسازی ماهی ...
-
اثر رفع انجماد تحت میدان الکتریکی ولتاژ بالا بر ویژگیهای کیفی و میکروبی گوشت گوسفند
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2022-09-23)زمینه مطالعاتی: میدان الکتریکی ولتاژ بالا یکی از تکنولوژیهای نوین بکار گرفته شده برای رفع انجماد مواد غذایی منجمد است. هدف: هدف از این پژوهش بررسی اثر رفع انجماد گوشت گوسفند تحت میدان الکتریکی ولتاژ بالا بر سرعت فرایند و ...
-
تأثیر شیره بروکلی (Brassica oleracea var. italica) و سرکه بالزامیک بر تردی و پایداری اکسایشی استیک گوساله ماریناد شده در طول دوره نگهداری
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2022-09-23)زمینه مطالعاتی: در سالهای اخیر توجه ویژه بخش صنعت به استفاده از روشهای غیرحرارتی و اقتصادی جهت نگهداری مواد غذایی و افزایش عمر ماندگاری آنها معطوف شده است. از جمله این روشها میتوان به کاربرد ضداکسایندهها و ترکیبات ...
-
تأثیر استفاده از فیبر بامبو و صمغ گوار بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی، رئولوژیکی، ماندگاری و ارگانولپتیکی نودل فوری
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2022-09-23)چکیدهزمینه مطالعاتی: شاخه های بامبو دارای کالری کم و فیبر رژیمی بالایی هستند. ارزش تغذیه ای شاخه های بامبو شامل پروتئین، اسیدهای آمینه، مواد معدنی، چربی، قند و فیبر هستند. هدف: هدف از این پژوهش تأثیر استفاده از فیبر بامبو ...
-
مدلسازی فرآیند خشک کردن برشهای هلو پوشش دادهشده با صمغهای دانه ریحان و گزانتان با سامانه فروسرخ
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2022-09-23)زمینه مطالعاتی: یکی از مهمترین روشهای فرآوری سبزیها و میوهها در سرتاسر جهان خشککردن آنها است که باعث تسهیل حملونقل، افزایش قابلیت نگهداری و کاهش فعالیتهای میکروبی میگردد. در همین راستا استفاده از تابش فروسرخ باعث ...
-
بهینهسازی میزان استخراج ترکیبات فنلی و خاصیت آنتیاکسیدانی عصاره قارچ گانودرما لوسیدوم (Ganoderma Lucidum) با روش غرقابی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2022-09-23)زمینه مطالعاتی: گیاهان منبع فوقالعادهای از ترکیبات فنلی هستند که جزو مهمترین ترکیبات آنتیاکسیدانی به شمار میروند. با توجه به خاصیت آنتیاکسیدانی گانودرما لوسیدوم، بهینهسازی استخراج ترکبات فنلی و خاصیت آنتیاکسیدانی ...



