• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه محیط زیست جانوری
    • دوره 7, شماره 2
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه محیط زیست جانوری
    • دوره 7, شماره 2
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    بررسی تاثیر پروبیوتیک (Bacillus subtilis و licheniformis Bacillus) بر تراکم و قابلیت هضم میگوی وانامی (Litopeneaus vannamei)

    (ندگان)پدیدآور
    رئیسی, حمیدجعفری, ولی الهضیایی نژاد, سعیدپاسندی, علی اکبر
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    1020.کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    فیزیولوژی (جانوری)
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    در اینمطالعهبررسی تاثیر پروبیوتیک (Bacillus subtilis  و  licheniformisBacillus) بر قابلیت هضم پروتئین خام، ماده خشک، خاکستر، چربی، آمینو اسیدهای ضروری و غیرضروری برای میگوی وانامی (Litopeneaus vannamei) مورد آزمایش قرار گرفت. میگوها با وزن اولیه 0/29 گرم ذخیره سازی شدند. تیمارهای مورد استفاده شامل T1 (تراکم  300 قطعه میگو در مترمربع و غلظت 1010×1 واحد تشکیل ‌دهنده کلنی بر گرم غذا)، T2 (تراکم 300 قطعه میگو در مترمربع و 1010×4 واحد تشکیل ‌دهنده کلنی بر گرم غذا)، T3 (تراکم 250 قطعه میگو در مترمربع، 1010×1 واحد تشکیل ‌دهنده کلنی بر گرم غذا) و T4 (تراکم 300، 1010×4 واحد تشکیل دهنده کلنی بر گرم) به‌ همراه دو تیمار شاهد (C1 با تراکم 300 قطعه میگو در مترمربع و C2 با تراکم 250 قطعه میگو در مترمربع) در 18 مخزن به‌ مدت 8 هفته تغذیه شدند. جهت بررسی قابلیت هضم میگو از اکسید کروم 3% به‌ عنوان نشانگر استفاده شد. قابلیت هضم تیمارهای T2  و T4 در کل بخش ‌ها به ‌جز در ماده خشکبیش‌ ترین مقدار را داشت و افزایش معنی ‌داری را با تیمارهای شاهد نشان داد (0/05>p). اما تیمارهای T1 و T3 افزایشمعنی ‌داری را در مقدار چربی و ماده خشک با تیمارهای شاهد نشان نداد (0/05p). اما تیمارهای T1 و T3 افزایشمعنی ‌داری را در مقدار چربی و ماده خشک با تیمارهای شاهد نشان نداد (0/05p). در کل تیمارها قابلیت جذب اسید آمینه نسبت به سایر موارد بیش‌ ترین مقدار را داشت.اما تاثیر  پروبیوتیک در تراکم‌ های مختلف در کل تیمارها به اندازه‌ ای نبود که رابطه معنی‌ داری را برقرار کند.
    کلید واژگان
    پروبیوتیک
    میگوی وانامی
    آمینواسید
    قابلیت هضم
    تراکم

    شماره نشریه
    2
    تاریخ نشر
    2015-08-23
    1394-06-01
    ناشر
    شرکت مهندسین مشاور شیل آمایش
    Shil Amayesh Consulting Engineering Company
    سازمان پدید آورنده
    گروه شیلات، دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، صندوق پستی: 15739-49138
    گروه شیلات، دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، صندوق پستی: 15739-49138
    گروه شیلات، دانشکده محیط زیست و منابع طبیعی، دانشگاه صنعتی خاتم الانبیا بهبهان
    اداره کل شیلات استان گلستان، گرگان

    شاپا
    2008-4218
    URI
    http://www.aejournal.ir/article_11664.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/100697

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب