| dc.contributor.author | حسینی مدنی, نسیم سادات | fa_IR |
| dc.contributor.author | مورکی, نرگس | fa_IR |
| dc.contributor.author | انوار, امیرعلی | fa_IR |
| dc.contributor.author | منوچهری, حامد | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-08T20:59:39Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-29T20:59:39Z | |
| dc.date.available | 1399-07-08T20:59:39Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-29T20:59:39Z | |
| dc.date.issued | 2015-02-20 | en_US |
| dc.date.issued | 1393-12-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2013-12-22 | en_US |
| dc.date.submitted | 1392-10-01 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | حسینی مدنی, نسیم سادات, مورکی, نرگس, انوار, امیرعلی, منوچهری, حامد. (1393). فرمولاسیون جیره بهینه با تأکید بر تعیین سطح اپتیمم پروتئین مورد نیاز برای پرورش ماهی زینتی گرین ترور (Andinocara rivulatus). فصلنامه محیط زیست جانوری, 6(4), 77-84. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2008-4218 | |
| dc.identifier.uri | http://www.aejournal.ir/article_8559.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/100617 | |
| dc.description.abstract | <span dir="RTL"><span dir="RTL"> <span lang="FA">این تحقیق به منظور تعیین سطح اپتیمم پروتئین در جیره غذایی ماهی زینتی گرین ترور</span></span><span lang="FA" dir="RTL"> و بررسی اثر آن بر روی عملکرد رشد و تغذیه ای صورت گرفت. برای این منظور 90 عدد ماهی با میانگین وزنی و طولی به ترتیب 0/20 ± </span></span><span dir="RTL"><span lang="FA" dir="RTL">3/93 گرم و 0/26± 4</span></span><span dir="RTL"><span lang="FA" dir="RTL">/73 سانتی متر با استفاده از سه جیره آزمایشی ایزوکالریک و فرموله شده توسط نرم افزار </span> Win Feed 2.8 <span lang="FA" dir="RTL">حاوی سطوح 35، 40 و 45 درصد پروتئین در قالب 3 تیمار هر کدام با سه تکرار مورد بررسی قرار گرفتند. در طول دوره ماهیان هر 21 روز یک بار زیست سنجی شدند و پس از گذشت 84 روز نتایج نشان دادند که ماهیان تغذیه شده با جیره حاوی 45 درصد پروتئین از نظر میزان شاخص های رشد، میزان بازده پروتئین، ضریب تبدیل غذایی، ضریب چاقی و درصد بقاء در شرایط بهتری بودند و با ماهیان تغذیه شده با تیمارهای دیگر اختلاف معنی دار داشتند (0/05>P)</span> </span> | fa_IR |
| dc.format.extent | 925 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | شرکت مهندسین مشاور شیل آمایش | fa_IR |
| dc.publisher | Shil Amayesh Consulting Engineering Company | en_US |
| dc.relation.ispartof | فصلنامه محیط زیست جانوری | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Journal of Animal Environment | en_US |
| dc.subject | پروتئین | fa_IR |
| dc.subject | ماهی گرین ترور (Andinocara rivulatus) | fa_IR |
| dc.subject | پارامترهای رشد | fa_IR |
| dc.subject | پارامترهای تغذیه ای | fa_IR |
| dc.title | فرمولاسیون جیره بهینه با تأکید بر تعیین سطح اپتیمم پروتئین مورد نیاز برای پرورش ماهی زینتی گرین ترور (Andinocara rivulatus) | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.contributor.department | گروه شیلات، دانشکده علوم و فنون دریایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، صندوق پستی: 181- 19735 | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه شیلات، دانشکده علوم و فنون دریایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، صندوق پستی: 181- 19735 | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه بهداشت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، صندوق پستی: 14515-775 | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه شیلات، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل، صندوق پستی: 755 | fa_IR |
| dc.citation.volume | 6 | |
| dc.citation.issue | 4 | |
| dc.citation.spage | 77 | |
| dc.citation.epage | 84 | |