فرمولاسیون جیره بهینه با تأکید بر تعیین سطح اپتیمم پروتئین مورد نیاز برای پرورش ماهی زینتی گرین ترور (Andinocara rivulatus)
(ندگان)پدیدآور
حسینی مدنی, نسیم ساداتمورکی, نرگسانوار, امیرعلیمنوچهری, حامدنوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
این تحقیق به منظور تعیین سطح اپتیمم پروتئین در جیره غذایی ماهی زینتی گرین ترور و بررسی اثر آن بر روی عملکرد رشد و تغذیه ای صورت گرفت. برای این منظور 90 عدد ماهی با میانگین وزنی و طولی به ترتیب 0/20 ± 3/93 گرم و 0/26± 4/73 سانتی متر با استفاده از سه جیره آزمایشی ایزوکالریک و فرموله شده توسط نرم افزار Win Feed 2.8 حاوی سطوح 35، 40 و 45 درصد پروتئین در قالب 3 تیمار هر کدام با سه تکرار مورد بررسی قرار گرفتند. در طول دوره ماهیان هر 21 روز یک بار زیست سنجی شدند و پس از گذشت 84 روز نتایج نشان دادند که ماهیان تغذیه شده با جیره حاوی 45 درصد پروتئین از نظر میزان شاخص های رشد، میزان بازده پروتئین، ضریب تبدیل غذایی، ضریب چاقی و درصد بقاء در شرایط بهتری بودند و با ماهیان تغذیه شده با تیمارهای دیگر اختلاف معنی دار داشتند (0/05>P)P)
کلید واژگان
پروتئینماهی گرین ترور (Andinocara rivulatus)
پارامترهای رشد
پارامترهای تغذیه ای
شماره نشریه
4تاریخ نشر
2015-02-201393-12-01
ناشر
شرکت مهندسین مشاور شیل آمایشShil Amayesh Consulting Engineering Company
سازمان پدید آورنده
گروه شیلات، دانشکده علوم و فنون دریایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، صندوق پستی: 181- 19735گروه شیلات، دانشکده علوم و فنون دریایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، صندوق پستی: 181- 19735
گروه بهداشت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، صندوق پستی: 14515-775
گروه شیلات، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل، صندوق پستی: 755




