مرور دوره 6, شماره 4 بر اساس موضوع "آرتمیا"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
تاثیر تغذیه با مخمر تحریک شده حاوی پروتئین های شوک حرارتی HSPبر میزان رشد، بقاء و مقاومت در برابر استرس های محیطی در دو گونه Artemia urmiana و Artemia franciscana
(شرکت مهندسین مشاور شیل آمایشShil Amayesh Consulting Engineering Company, 2015-02-20)افزایش بیوتکنولوژیک رشد، بقاء و مقاومت آبزیان در برابر استر سهای محیطی، خصوصاً در دوران لاروی، از جمله موضوعات تحقیقاتی مهم می باشد. افزایش سطح پروتئین های شوک حرارتی (HSP)یکی از این روش هاست زیرا میتواند جایگزین ...



