• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه محیط زیست جانوری
    • دوره 6, شماره 4
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه محیط زیست جانوری
    • دوره 6, شماره 4
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    تاثیر تغذیه با مخمر تحریک شده حاوی پروتئین های شوک حرارتی HSPبر میزان رشد، بقاء و مقاومت در برابر استرس های محیطی در دو گونه Artemia urmiana و Artemia franciscana

    (ندگان)پدیدآور
    جعفری, گودرزمناف فر, رامینزارع, صمد
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    937.3کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    افزایش بیوتکنولوژیک رشد، بقاء و مقاومت آبزیان در برابر استر س‌های محیطی، خصوصاً در دوران لاروی، از جمله موضوعات تحقیقاتی مهم می ‌باشد. افزایش سطح پروتئین‌ های شوک حرارتی (HSP)یکی از این روش‌ هاست زیرا می‌تواند جایگزین مناسبی برای استفاده از آنتی ‌بیوتیک ‌ها و واکسن‌ ها باشد. در طی این تحقیق سعی شد تاثیر تغذیه آرتمیا با پروتئین‌ های شوک حرارتی تحریک شده در مخمرهای تک‌ سلولی و مقاومت آن در مقابل شرایط نامساعد محیطی بررسی شود. بدین منظور ابتدا مخمر تک‌سلولی در برابراسترس ‌های محیطی شامل شوری و دمای بالا کشت داده شد. پس از اطمینان از افزایش سطح پروتین‌ های شوک حرارتی مخمر توسط روش SDS-Page هر دو گونه مختلف آرتمیا با جیره‌ های غذایی شامل مخمرهای تحریک شده و جلبک تک‌سلولی Dunaliella tertiolecta کشت داده شدند. 20 روز پرورش آرتمیا در تغذیه با این جیره غذایی در کنار تیمار شاهد نشان داد که تغذیه با پروتئین ‌های شوک حرارتی می‌ تواند بر میزان رشد آرتمیا به‌ شدت تاثیر مثبت گذاشته و حتی آن‌ را در برابر استرس‌ های محیطی سخت مانند شوری 250 گرم در لیتر و دمای 34 درجه سانتی‌ گراد مقاوم نماید (0/05>p).
    کلید واژگان
    آرتمیا
    استرس
    پروتئین های شوک حرارتی
    رشد و بقاء
    مخمر

    شماره نشریه
    4
    تاریخ نشر
    2015-02-20
    1393-12-01
    ناشر
    شرکت مهندسین مشاور شیل آمایش
    Shil Amayesh Consulting Engineering Company
    سازمان پدید آورنده
    گروه زیست شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه ارومیه، صندوق پستی: 51818-57561
    گروه بیوتکنولوژی، پژوهشکده آرتمیا و آبزیان، دانشگاه ارومیه، صندوق پستی: 51818-57561
    گروه زیست شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه ارومیه، صندوق پستی: 51818-57561

    شاپا
    2008-4218
    URI
    http://www.aejournal.ir/article_8563.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/100619

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب