دوره 20, تابستان 1402
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
مقایسه تولید ماست های هم زده پرچرب (موسیر دار) به روش سنتی و صنعتی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2023-06-22)مقدمه: خواص قابل توجه ماست غلیظ شده نسبت به ماست معمولی موجب افزایش تقاضا برای تولید و مصرف آن شده است. در این پژوهش، به مقایسه تولید ماست چکیده موسیر طعم دار پرچرب به دو روش سنتی و صنعتی پرداخته شده است.مواد و روش ها: در ...
-
بهینه سازی فرمولاسیون سس فلفل قرمز بر پایهی آرد دانه های کتان و چیا
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2023-06-22)مقدمه: علاقه بسیاری از مصرف کنندگان به برخی از چاشنیها از جمله سس فلفل و افزایش مصرف این اقلام خوراکی، محققین را بر آن داشته که ارزش تغذیهای این گروه از فرآورده ها را بهبود بخشند. افزودن دانه کتان به رژیم غذایی روزانه ...
-
مروری بر اقتصاد زیستی چرخشی پسماندهای غذایی تفکیک نشده به کمک حشرات
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2023-06-22)مقدمه: در حال حاضر پسماندهای غذایی تفکیک نشده در کشور ما از معضلات زیست محیطی و اقتصادی محسوب می گردد. این در حالی است که در برخی از کشورها علاوه بر تعیین مقررات تفکیک این پسماندها از مبدا، برای رها سازی اینگونه پسماندها ...
-
تلفیق روش کچرز با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی مبتنی بر مایعات یونی مغناطیسی برای استخراج آفتکشهای کارباماتی از نمونههای سیب و اندزهگیری آن ها با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2023-06-22)مقدمه: امروزه استفاده از آفتکشها به بخشی ضروری از فعالیتهای کشاورزی تبدیل شده است. در این بین کارباماتها به علت طول عمر نسبتاً کوتاه، اثرگذاری قوی و طیف گسترده فعالیتهای بیولوژیکی، کاربردهای گستردهای بهعنوان حشرهکش ...



