مرور دوره 32, شماره 2 بر اساس موضوع "تترا سدیم پیرو فسفات"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
تاثیر سدیمتریپلیفسفات و تتراسدیمپیروفسفات بر خواص میکروبی، فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی ماهی پنجزاری راهراه Aurigequula fasciata طی نگهداری در یخچال
(موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2019-06-22)بهبود کیفیت غذا در میان مصرفکنندگان دارای اهمیت بالایی است. این مورد در گوشت ماهی بر طبق فسادپذیری سریع آن بسیار قابل مشاهده است. بنابراین در این مطالعه به منظور ماندگاری و بهبود کیفیت گوشت ماهی، تاثیر سه ترکیبات فسفات ...



