نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorگلدوست خورشیدی, میثمfa_IR
dc.contributor.authorدانشمند, علیرضاfa_IR
dc.contributor.authorمرادپور, صغراfa_IR
dc.contributor.authorباقری جامخانه, اصغرfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T20:58:02Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T20:58:02Z
dc.date.available1399-07-08T20:58:02Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T20:58:02Z
dc.date.issued2012-04-20en_US
dc.date.issued1391-02-01fa_IR
dc.date.submitted2011-04-12en_US
dc.date.submitted1390-01-23fa_IR
dc.identifier.citationگلدوست خورشیدی, میثم, دانشمند, علیرضا, مرادپور, صغرا, باقری جامخانه, اصغر. (1391). بررسی اثر کاهش مصرف آب و سطوح مختلف کود نیتروژن بر صفات مرفولوژیکی و عملکرد برنج رقم طارم هاشمی. بوم شناسی گیاهان زراعی, 8(1), 69-77.fa_IR
dc.identifier.issn2423-7957
dc.identifier.issn2423-7965
dc.identifier.urihttp://www.agroecojournal.com/article_514735.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/100029
dc.description.abstractاین تحقیق به منظور مطالعه اثر تیمارهای مختلف کمبود آب و مقادیر کود نیتروژن بر عملکرد دانه برنج (<em>Oryza sativa </em>L.) رقم طارم هاشمی به صورت مزرعه‌ای در شهرستان نکا در استان مازندران در سال زراعی 1388 اجرا گردید. آزمایش به صورت اسپیلت پلات نواری در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی با چهار تکرار اجرا شد. تیمارهای آبیاری شامل غرقاب دائم =I<sub>1</sub>  (شاهد)، و قطع آبیاری در مراحل پنجه‌زنی=I<sub>2</sub> (15 روز)، گلدهی= I<sub>3</sub> (15 روز) و پر شدن دانه =  I<sub>4</sub>(15 روز) به عنوان عامل اصلی و نیتروژن به عنوان عامل فرعی در مقادیر صفر، 50 ،100 و 150 کیلوگرم نیتروژن ماده مؤثر در هکتار از منبع کودی اوره بودند. اثر آبیاری و کود نیتروژن بر عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیک، قطر ساقه و تعداد پنجه در کپه معنی‌دار شد. افزایش سطوح کود نیتروژن، اثر افزایشی روی همه صفات به غیر از شاخص برداشت داشت. هم‎چنین قطع آبیاری در مرحله پنجه‌زنی موجب کاهش ارتفاع گیاه، تعداد پنجه، قطرساقه، عملکرد بیولوژیک و عملکرد دانه شد. استفاده از غرقاب دائم به همراه 150 کیلوگرم کود نیتروژن بیشترین تأثیر را در افزایش عملکرد دانه داشت. نتایج نشان داد که، آبیاری غرقابی هر چند در مناطقی که از نظر آبیاری کمبود دارند مشکل ساز است، اما  بیشترین عملکرد دانه را در پی دارد.fa_IR
dc.format.extent342
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد میانهfa_IR
dc.publisherIslamic Azad University, Miyaneh Branchen_US
dc.relation.ispartofبوم شناسی گیاهان زراعیfa_IR
dc.relation.ispartofAgroecology Journalen_US
dc.subjectبرنجfa_IR
dc.subjectآبیاریfa_IR
dc.subjectکود نیتروژنfa_IR
dc.subjectعملکردfa_IR
dc.subjectشاخص برداشتfa_IR
dc.subjectاجزای عملکردfa_IR
dc.titleبررسی اثر کاهش مصرف آب و سطوح مختلف کود نیتروژن بر صفات مرفولوژیکی و عملکرد برنج رقم طارم هاشمیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانش آموخته کارشناسی ارشد زراعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهرfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه زراعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهرfa_IR
dc.contributor.departmentدانش آموخته کارشناسی ارشد زراعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر و عضو باشگاه پژوهشگران جوان واحد چالوسfa_IR
dc.contributor.departmentدانش آموخته کارشناسی ارشد زراعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهرfa_IR
dc.citation.volume8
dc.citation.issue1
dc.citation.spage69
dc.citation.epage77


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد