مرور دوره 28, شماره 2 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 13 از 13
-
تاثیر تراکم بوته و آرایش کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد گل گاوزبان ایرانی (Echium amoenum Fisch. & Mey.) در استان گیلان
(2014-08-23)بهمنظور بررسی اثر تراکم بوته و آرایش کاشت گل گاوزبان ایرانی آزمایشی با دو عامل آرایش کاشت (مربع و مستطیل) و تراکم بوته (2، 4، 6 و 8 بوته در متر مربع) بهصورت آزمایش فاکتوریل بر پایه طرح بلوکهای کامل تصادفی در 3 تکرار طی ...
-
مقایسه خواص آنتیاکسیدانی 21 توده جعفری بومی ایران در شرایط اهواز
(2014-08-23)بهمنظور بررسی آنتی اکسیدانهای غیر آنزیمی، میزان کارتنوئیدها و اسید اسکوربیک موجود در برگهای بیست و یک توده جعفری طی دو چین اول و دوم با هم مقایسه گردید. همچنین جهت بررسی آنتیاکسیدانهای آنزیمی، فعالیت دو آنزیم کاتالاز ...
-
بررسی شاخصهای میوه در اکوتیپهای سیب گلاب در استان خراسان رضوی
(2014-08-23)به دلیل دگرگشنی بسیاری از ارقام سیب و نزدیکی ایران به منشا اولیه پیدایش درختان آن، تنوع ژنتیکی زیادی در بین رقمهای سیب ایرانی دیده میشود. به همین منظور، پژوهشی با هدف ارزیابی خصوصیات اکوتیپهای سیب گلاب، جمعآوری اکوتیپهای ...
-
واکنش خصوصیات رشدی کدو خورشتی (Cucurbita pepo var. rada) به خاکپوش رنگی و فاصله کشت
(2014-08-23)خاکپوشهای پلاستیکی امروزه در تولید اغلب سبزیها در سراسر دنیا مورد استفاده قرار میگیرند. این آزمایش در فصل زراعی سال 1389 در باغ تحقیقاتی گروه علوم باغبانی دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد انجام شد. این آزمایش بهصورت ...
-
بررسی اثر اسیدسالیسیلیک، کیتوسان و زمان نگهداری بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی توتفرنگی رقم «سلوا» پس از برداشت
(2014-08-23)اثر اسیدسالیسیلیک در غلظتهای صفر، 1 و 2 میلیمولار و کیتوسان در غلظتهای صفر، 5/0 و 1 درصد بر عمر پس از برداشت و کیفیت میوههای توت فرنگی رقم’سلوا‘ پس از 7 و 14 روز نگهداری در سردخانه با دمای 5/0±۲ درجه سانتیگراد و رطوبت ...
-
مقایسه کاربرد پوتریسین و تیمار گرمایی بر کیفیت انبارمانی دو رقم گلابی «شاه میوه» و «اسپادونا»
(2014-08-23)گلابی یکی از میوههای مهم مناطق معتدله در حدود 50 کشور از سراسر جهان است. ارقام گلابی شاهمیوه و اسپادونا در سه مرحله در زمان داشت با غلظتهای مختلف پوتریسین (صفر، 5/0، 1 و 2 میلیمولار) مهافشانی شدند و پس از برداشت در ...
-
اثر زمان برداشت و عمر انبارمانی بر کیفیت میوه پرتقال خونی رقم «مورو» (Citrus sinensis cv. Moro)
(2014-08-23)عوامل مختلفی از قبیل زمان برداشت، جابهجایی محصول، دما و طول مدت انبارمانی بر خواص مختلف میوه مرکبات تاثیر میگذارند و پیامدهای اقتصادی قابلتوجهی را به دنبال دارد. لذا پژوهشی بصورت فاکتوریل در قالب طرح پایه کاملاً تصادفی ...
-
بررسی کارایی مارکر اسکار SCC8 درشناسایی ارقام و نتاج بیدانه انگور
(2014-08-23)بیدانگی مهمترین صفتی است که از دیر باز مورد توجه اصلاحکنندگان انگورهای تازهخوری و کشمشی قرار داشته است. اصلاح انگورها توسط روشهای سنتی منجر به تولید تعداد پایین نتاج بیدانه میشود و انتخاب آنها نیازمند مدت زمان طولانی ...
-
بهبود خصوصیات رشد ونموی، عملکرد و کیفیت پس ازبرداشت گل همیشه بهار (Calendula officinalis cv. Crysantha) تحت تاثیر محلول پاشی هیومیک اسید
(2014-08-23)به منظور بررسی تاثیر محلول پاشی هیومیک اسید بر شاخص های مورفوفیزیولوژیک، جذب عناصر غذایی و دوام عمر پس ازبرداشت گل شاخه بریده همیشه بهار، آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با پنج سطح هیومیک اسید (1000 و750 ،500 ،250 ،0 پی ...
-
اثر تیمار هیومیکاسید و نانوذرات نقره در افزایش عمر پس از برداشت گل شاخه بریده مریم رقم «سینگل»
(2014-08-23)یکی از گلهای بریده مهم تجاری در دنیا گل مریم است که عمر نسبتاً کوتاه پس از برداشت از مشکلات اصلی آن بهشمار میرود. برای این منظور، آزمایشی در قالب طرح فاکتوریل با به کارگیری پنج غلظت مختلف هیومیکاسید و هفت غلظت نانوذرات ...
-
اثر ریزوباکتر های محرک رشد گیاه و مقادیر مختلف کمپوست قارچ بر عملکرد گل و خصوصیات بنه ی زعفران (Crocus sativus L.) در یک سیستم زراعی ارگانیک
(2014-08-23)در سال های اخیر استفاده از اصلاح کننده های آلی و بیولوژیک به منظور جایگزینی بوم سازگار برای کودهای شیمیایی بیشتر مورد توجه قرار گرفته اند. به منظور بررسی اثر کودهای بیولوژیک و سطوح مختلف کمپوست قارچ بر عملکرد گل و ویژگی ...
-
اثر اسید جیبرلیک و حلقه برداری بر خصوصیات پومولوژیکی میوه انگور رقم عسکری
(2014-08-23)به منظور بررسی اثر غلظت های مختلف اسید جیبرلیک و زمان های مختلف حلقه برداری به منظور بهبود ویژگی های کیفی و کمی انگور عسکری در سال زراعی 90-91 در یک باغ کشاورزی واقع در شهرستان کاشمر به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های ...



