مرور دوره 7, شماره 2 بر اساس موضوع "بهداشت مواد غذایی"
در حال نمایش موارد 1 - 4 از 4
-
بررسی اثر ارسولیک اسید بر مهار رشد و تشکیل بیوفیلم در جدایههای اشریشیاکلی مولد بتالاکتاماز وسیعالطیف جدا شده از گوشت مرغ
(دانشگاه زابلUniversity of Zabol, 2025-02-19)در سالهای اخیر، مقاومت باکتریایی به آنتیبیوتیکها یکی از چالشهای جدی در حوزه پزشکی است. باکتریهای مقاوم به آنتیبیوتیک به سرعت در حال گسترش هستند و درمان عفونتهای ناشی از این باکتریها را دشوار کردهاند. هدف از مطالعه ...
-
بررسی آلودگی به استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیاکلای، لیستریا و یرسینیا در سوسیس و کالباسهای عرضه شده در شهرستان کرج
(دانشگاه زابلUniversity of Zabol, 2025-02-19)آلودگی مواد غذایی توسط میکروارگانیسمها، یک نگرانی جدی برای سلامت عمومی است که میتواند باعث بیماریهای منتقله از غذا شود. هدف از مطالعه حاضر بررسی آلودگی به استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیاکلای، لیستریا و یرسینیا در سوسیس و ...
-
بررسی آلودگی به لیستریا مونوسیتوژنز در پنیرهای سفید محلی ایرانی
(دانشگاه زابلUniversity of Zabol, 2025-02-19)لیستریا مونوسیتوژنز بهعنوان یک باکتری گرم مثبت عامل ایجاد عفونت فرصتطلب بسیار کشنده در انسان است که از طریق طیف وسیعی از مواد خوراکی از جمله فراوردههای لبنی، گوشتی و سبزیجات قابل انتقال به انسان است. هر چتد پنیر سفید ...
-
بررسی فراوانی ژنهای کدکننده انتروتوکسین و الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی ایزولههای استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متیسیلین جداشده از نمونههای مواد غذایی عرضه شده در شهرستان شهرکرد
(دانشگاه زابلUniversity of Zabol, 2025-02-19)استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متیسیلین بهدلیل توانایی در ایجاد طیف گستردهای از مسمومیتهای غذایی، از مهمترین تهدیدکنندههای سلامتی بشر بوده که پایش آن در مواد غذایی حائز اهیمت است. هدف از مطالعه حاضر بررسی فراوانی ...



