مرور دوره 30, شماره 4 بر اساس موضوع "اسانس"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
بررسی ترکیب شیمیایی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس پونه کوهی (Mentha pulegium) منطقه ماکو و اثر مهاری آن بر روی استافیلوکوکوس اورئوس در سوسیس
(موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2017-12-22)استفاده از ترکیبات طبیعی دارای اثرات ضدباکتریایی میتواند مصرف مواد شیمیایی و سنتزی را که به منظور مهار رشد عوامل بیماریزا در مواد غذایی استفاده میشوند به حداقل برساند. در این راستا گیاهان دارویی توجه زیادی را به خود جلب ...



