دوره 8, شماره 3
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
ارزیابی ویژگیهای جوانهزنی، مورفوفیزیولوژیک و آنزیمهای آنتی اکسیدانت ارقام جو در تحمل به شوری طبیعی
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2021-09-23)شناسایی و توسعه کشت ارقام متحمل به شوری، یکی از راهکارهای بهبود عملکرد است. بهمنظور بررسی تأثیر شوری بر صفات کمی و کیفی ارقام دیم و آبی جو، این آزمایش در آزمایشگاه فیزیولوژی گیاهان زراعی دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه شاهد ...
-
بررسی اثر پرایمینگ برجوانهزنی بذر و صفات مورفو-فیزیولوژیکی گیاه دارویی خرفه (Portulacaoleracea L.) تحت تنش شوری
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2021-09-23)تحمل نمک در مرحله جوانهزنی مهم میباشد، زیرا افزایش شوری معمولاً در سطح خاک شدیدتر است. بهویژه در مواردی که سطح آب زیرزمینی بالا باشد. بهمنظور بررسی تأثیر پرایمینگ و تنش شوری بر صفات کمی و کیفی گیاه دارویی خرفه، این ...
-
گروهبندی ژنوتیپهای لوبیاتحت تنش خشکی درمرحله جوانهزنی بذر و مطالعه بیان برخی از ژنها در ژنوتیپهای حساس و متحمل
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2021-09-23)بهمنظور تعیین ژنوتیپ متحمل و حساس به خشکی لوبیا در مرحله جوانهزنی، آزمایشی بهصورت فاکتوریل دو عاملی در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار در سال 1394 اجرا شد. عامل اول شامل ژنوتیپ (21 ژنوتیپ)، عامل دوم تنش خشکی (با استفاده ...
-
تغییرات سیستم دفاعی گندم بهاره با کاربرد عنصر روی و بذرهای زیفزونیشده با این عنصر در شرایط تنش خشکی
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2021-09-23)تنش خشکی و کمبود عنصر روی همواره بهعنوان مشکلات تاثیرگذار بر عملکرد غلات بهخصوص گندم مطرح بودند. بهمنظور تاثیر کاربرد عنصر روی و میزان درونی این عنصر بر روی تغییرات رشدی و سیستم دفاعی گندم در شرایط مختلف رطوبتی پژوهشی ...
-
مقایسه شاخصهای جوانهزنی، صفات مورفو-فیزیولوژیک و بیوشیمیایی بذور و گیاهچههای گوار و نخود تحت کاربرد سطوح مختلف نانوذرات روی و آهن
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2021-09-23)بهمنظور بررسی اثر نانوذرات و غلظتهای مختلف آنها بر مراحل جوانهزنی، رشد و نمو گیاهان زراعی، آزمایشهایی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی بر بذور گوار و نخود در کشت پتریدیش و گلدانی صورت گرفت. در کشت پتریدیش، ...



