نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorآسمانی, مهدیfa_IR
dc.contributor.authorسپهداری, ابوالفضلfa_IR
dc.contributor.authorحافظیه, محمودfa_IR
dc.contributor.authorدادگر, شهرامfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T16:54:59Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T16:54:59Z
dc.date.available1399-07-08T16:54:59Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T16:54:59Z
dc.date.issued2019-12-22en_US
dc.date.issued1398-10-01fa_IR
dc.date.submitted2019-08-07en_US
dc.date.submitted1398-05-16fa_IR
dc.identifier.citationآسمانی, مهدی, سپهداری, ابوالفضل, حافظیه, محمود, دادگر, شهرام. (1398). تاثیر برخی از منابع مختلف کربوهیدراتی بر عملکرد رشد، شاخص های بدنی و فعالیت آنزیم گوارشی آمیلاز در ماهی پنگوسی Pangasiandon hypopthalmus. مجله علمی شیلات ایران, 28(5), 79-88. doi: 10.22092/isfj.2019.119534fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/isfj.2019.119534
dc.identifier.urihttps://isfj.areeo.ac.ir/article_119534.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/8586
dc.description.abstractدر مطالعه حاضر اثر هفت نوع کربوهیدرات خوراکی بر عملکرد رشد، مصرف خوراک و میزان فعالیت آنزیم هضمی آمیلاز ماهی پنگوسی به مدت ۱۲ هفته مورد بررسی قرارگرفت. نتایج آزمایش نشان داد که ماهیان تغذیه شده با جیره دکسترین و نشاسته سیب زمینی عملکرد رشد بهتری را نسبت به ماهیان تغذیه شده با دیگر جیره های آزمایشی به جز ماهیان تغذیه شده با جیره حاوی نشاسته گندم داشتند. میزان چربی احشایی ماهیان تغذیه شده با نشاسته گندم و ذرت به صورت معنی­داری بیشتر از میزان چربیاحشاییماهیان تغذیه شده با نشاسته سیب زمینی، آلفاو وکسی مایز<strong>[1]</strong>بود. همچنین فعالیت آنزیم آمیلاز ماهیان تغذیه شده با نشاسته گندم بیشتراز فعالیت آنزیم آمیلاز ماهیان تغذیه شده با جیره های حاوی نشاسته آلفا، نشاسته ساگو<strong>[2]</strong>، دکسترین و نشاسته سیب زمینی بود. به طور کلی نتایج آزمایش حاضر نشان داد که دکسترین و نشاسته سیب زمینی منابع مناسبی برای رشد ماهی پنگوسی و مطالعات بعدی در زمینه نیازهای تغذیه­ای این ماهی می­باشند.<br /> <br clear="all" /><br /> <br /> [1] نشاسته مشتق شده از ذرت که محتوای آمپلوپکتین بالایی است<br /> <br /> <br /> [2]  نشاسته ای که از درخت Palm  به دست می آیدfa_IR
dc.format.extent646
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورfa_IR
dc.publisherAgricultural Research,Education and Extension Organizationen_US
dc.relation.ispartofمجله علمی شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/isfj.2019.119534
dc.subjectماهی پنگوسیfa_IR
dc.subjectمنابع کربوهیدراتfa_IR
dc.subjectرشدfa_IR
dc.subjectفعالیت آنزیمیfa_IR
dc.titleتاثیر برخی از منابع مختلف کربوهیدراتی بر عملکرد رشد، شاخص های بدنی و فعالیت آنزیم گوارشی آمیلاز در ماهی پنگوسی Pangasiandon hypopthalmusfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume28
dc.citation.issue5
dc.citation.spage79
dc.citation.epage88


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد