| dc.contributor.author | آسمانی, مهدی | fa_IR |
| dc.contributor.author | سپهداری, ابوالفضل | fa_IR |
| dc.contributor.author | حافظیه, محمود | fa_IR |
| dc.contributor.author | دادگر, شهرام | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-08T16:54:59Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-29T16:54:59Z | |
| dc.date.available | 1399-07-08T16:54:59Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-29T16:54:59Z | |
| dc.date.issued | 2019-12-22 | en_US |
| dc.date.issued | 1398-10-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2019-08-07 | en_US |
| dc.date.submitted | 1398-05-16 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | آسمانی, مهدی, سپهداری, ابوالفضل, حافظیه, محمود, دادگر, شهرام. (1398). تاثیر برخی از منابع مختلف کربوهیدراتی بر عملکرد رشد، شاخص های بدنی و فعالیت آنزیم گوارشی آمیلاز در ماهی پنگوسی Pangasiandon hypopthalmus. مجله علمی شیلات ایران, 28(5), 79-88. doi: 10.22092/isfj.2019.119534 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 1026-1354 | |
| dc.identifier.issn | 2322-5998 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22092/isfj.2019.119534 | |
| dc.identifier.uri | https://isfj.areeo.ac.ir/article_119534.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/8586 | |
| dc.description.abstract | در مطالعه حاضر اثر هفت نوع کربوهیدرات خوراکی بر عملکرد رشد، مصرف خوراک و میزان فعالیت آنزیم هضمی آمیلاز ماهی پنگوسی به مدت ۱۲ هفته مورد بررسی قرارگرفت. نتایج آزمایش نشان داد که ماهیان تغذیه شده با جیره دکسترین و نشاسته سیب زمینی عملکرد رشد بهتری را نسبت به ماهیان تغذیه شده با دیگر جیره های آزمایشی به جز ماهیان تغذیه شده با جیره حاوی نشاسته گندم داشتند. میزان چربی احشایی ماهیان تغذیه شده با نشاسته گندم و ذرت به صورت معنیداری بیشتر از میزان چربیاحشاییماهیان تغذیه شده با نشاسته سیب زمینی، آلفاو وکسی مایز<strong>[1]</strong>بود. همچنین فعالیت آنزیم آمیلاز ماهیان تغذیه شده با نشاسته گندم بیشتراز فعالیت آنزیم آمیلاز ماهیان تغذیه شده با جیره های حاوی نشاسته آلفا، نشاسته ساگو<strong>[2]</strong>، دکسترین و نشاسته سیب زمینی بود. به طور کلی نتایج آزمایش حاضر نشان داد که دکسترین و نشاسته سیب زمینی منابع مناسبی برای رشد ماهی پنگوسی و مطالعات بعدی در زمینه نیازهای تغذیهای این ماهی میباشند.<br /> <br clear="all" /><br /> <br /> [1] نشاسته مشتق شده از ذرت که محتوای آمپلوپکتین بالایی است<br /> <br /> <br /> [2] نشاسته ای که از درخت Palm به دست می آید | fa_IR |
| dc.format.extent | 646 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور | fa_IR |
| dc.publisher | Agricultural Research,Education and Extension Organization | en_US |
| dc.relation.ispartof | مجله علمی شیلات ایران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Iranian Scientific Fisheries Journal | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22092/isfj.2019.119534 | |
| dc.subject | ماهی پنگوسی | fa_IR |
| dc.subject | منابع کربوهیدرات | fa_IR |
| dc.subject | رشد | fa_IR |
| dc.subject | فعالیت آنزیمی | fa_IR |
| dc.title | تاثیر برخی از منابع مختلف کربوهیدراتی بر عملکرد رشد، شاخص های بدنی و فعالیت آنزیم گوارشی آمیلاز در ماهی پنگوسی Pangasiandon hypopthalmus | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.citation.volume | 28 | |
| dc.citation.issue | 5 | |
| dc.citation.spage | 79 | |
| dc.citation.epage | 88 | |