دوره 9, شماره 4
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
امکانسنجی اجرای معیشت جایگزین در تالاب های آلماگل، آجی گل و آلاگل
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2021-02-19)تالابهای آلماگل، آجیگل و آلاگل استان گلستان با جای گرفتن در فهرست پیماننامه رامسر از بخت فرامرزی برای بهبود جایگاه خویش برخوردار میباشند. دگرگونیهای آب و هوایی و کاهش بنمایههای آبی و فشار وارده از سوی گروههای مردمی ...
-
اثر مواد پرکننده مختلف بر برخی شاخصهای فیزیکوشیمیایی و حسی کنسرو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2021-02-19)هدف از این تحقیق تأثیر محیطهای پرکننده مختلف بر برخی خصوصیات کیفی کنسرو ماهی قزل آلای رنگین کمان بود که بدین منظور سه محیط پرکننده شامل آب نمک، سس گوجه فرنگی و روغن کنجد استفاده گردید. پس از مدت سه ماه نگهداری در دمای ...
-
اثرات تغذیهای عصارهی هیدروالکلی آویشن (Thymus vulgaris) بر مقاومت و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون در بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) در مواجهه با تنش شوری
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2021-02-19)بهمنظور افزایش مقاومت ماهیان در برابر استرسهای محیطی؛ میتوان از افزودنیهای تغذیه ای در جیرهی غذایی ماهیان استفاده کرد. در این خصوص، تعداد 180ماهی با میانگین وزنی (063/0±84/10) گرم در چهار تیمار و با 3 تکرار و 15 قطعه ...
-
ارزیابی عملکرد نانوحسگر رنگی گرافن اکسید آمین دار – برموفنول بلو بر پایه کاغذی صافی در تعیین کیفیت اکسیداسیونی غذای ماهی نگهداری شده در شرایط سرد
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2021-02-19)در مطالعه حاضر به منظور ارزیابی کیفیت اکسیداسیونی غذای ماهی نگهداری شده در دمای یخچال به مدت 6 ماه از نانوحسگر رنگی گرافن اکسید آمین دار – برموفنول بلو بر پایه کاغذی صافی استفاده شد. نتایج نشان داد مقادیر رطوبت از 19/7% ...



