نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorاحمدوند, محسنfa_IR
dc.contributor.authorمرادی, یزدانfa_IR
dc.contributor.authorشویک‌لو, امیررضاfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T16:51:57Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T16:51:57Z
dc.date.available1399-07-08T16:51:57Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T16:51:57Z
dc.date.issued2013-11-22en_US
dc.date.issued1392-09-01fa_IR
dc.date.submitted2017-06-19en_US
dc.date.submitted1396-03-29fa_IR
dc.identifier.citationاحمدوند, محسن, مرادی, یزدان, شویک‌لو, امیررضا. (1392). بازارپسندی فیله‌ی تیلاپیای سیاه(نیل) (Oreochromis niloticus) و هیبرید قرمز (O. niloticus × Tilapia mosambicus) پرورشی در استان‌های تهران، گیلان ومازندران. مجله علمی شیلات ایران, 22(2), 1-11. doi: 10.22092/isfj.2017.110114fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/isfj.2017.110114
dc.identifier.urihttps://isfj.areeo.ac.ir/article_110114.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/7477
dc.description.abstractهدف از این پژوهش تعیین میزان بازارپسندی فیله ی تیلاپیای هیبرید قرمز (Oreochromis niloticus × Tilapia mosambicus) و تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) پرورش یافته در مرکز تحقیقات ماهیان آب شور داخلی شهرستان بافق(یزد) بود. نمونه‌های ماهی به مرکز ملی تحقیقات فرآوری ایران واقع در بندر انزلی انتقال داده شد وعمل فیله کردن ماهیان به صورت دستی انجام شد. به منظور ارزیابی رجحان و نگرش مصرف‌کنندگان پرسش‌نامه‌ای براساس روش CLT (Central Location Test) طراحی و مقیاس 9 نقطه‌ای(1= بسیاربد، 9= بسیارخوب) برای ارزیابی مصرف‌کنندگان استفاده شد. قسمت لوین ( Loin) از فیله‌ها جدا شده و درروغن سرخ کردنی به شکل غوطه‌وری سرخ شده و به 276 مصرف‌کننده دراستان‌های تهران، گیلان و مازندران ارایه شد. ترکیبات مغذی بدن نمونه ها نیز اندازه گیری گردید. نتایج نشان داد که فیله ی ماهیان تیلاپیا دارای 80/18 تا 33/ 19 درصد پروتئین ، 50/1 تا 65/1 درصد چربی ، 77 تا12/78 درصد رطوبت و 83/1تا90 /1 گرم در صد گرم خاکستر است. به طورکلی نتایج آزمون بازارپسندی نشان داد که هیچ اختلاف معناداری بین دو گونه‌ی تیلاپیا در مجموع 3 استان وجود ندارد. با این حال تفاوت‌های چشمگیری از نظر بازارپسندی فیله‌ی ماهی تیلاپیای قرمز و تیلاپیای نیل بین 3 استان مورد بررسی یافت شد.fa_IR
dc.format.extent451
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورfa_IR
dc.publisherAgricultural Research,Education and Extension Organizationen_US
dc.relation.ispartofمجله علمی شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/isfj.2017.110114
dc.subjectبازارپسندیfa_IR
dc.subjectتیلاپیاfa_IR
dc.subjectارزیابی حسیfa_IR
dc.subjectهیبریدfa_IR
dc.subjectCentral Location Testfa_IR
dc.titleبازارپسندی فیله‌ی تیلاپیای سیاه(نیل) (Oreochromis niloticus) و هیبرید قرمز (O. niloticus × Tilapia mosambicus) پرورشی در استان‌های تهران، گیلان ومازندرانfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.citation.volume22
dc.citation.issue2
dc.citation.spage1
dc.citation.epage11


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد