نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorتاتینا, مصطفیfa_IR
dc.contributor.authorطاعتی, رضاfa_IR
dc.contributor.authorبهمنی, محمودfa_IR
dc.contributor.authorسلطانی, مهدیfa_IR
dc.contributor.authorقریب خانی, مهتابfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T16:51:44Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T16:51:44Z
dc.date.available1399-07-08T16:51:44Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T16:51:44Z
dc.date.issued2012-06-21en_US
dc.date.issued1391-04-01fa_IR
dc.date.submitted2017-06-19en_US
dc.date.submitted1396-03-29fa_IR
dc.identifier.citationتاتینا, مصطفی, طاعتی, رضا, بهمنی, محمود, سلطانی, مهدی, قریب خانی, مهتاب. (1391). اثر سطوح متفاوت ویتامینهای C و E بر شاخصهای رشد و بقای ماهی استرلیاد پرورشی (Acipenser ruthenus). مجله علمی شیلات ایران, 21(1), 1-12. doi: 10.22092/isfj.2017.110034fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/isfj.2017.110034
dc.identifier.urihttps://isfj.areeo.ac.ir/article_110034.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/7397
dc.description.abstractاین تحقیق به منظور سنجش تاثیر سطوح متفاوت ویتامین‌های C و  Eجیره بر برخی از شاخص‌های رشد و بقای ماهی استرلیاد پرورشی(Acipenser ruthenus)  در انستیتو تحقیقات بین‌المللی ماهیان خاویاری دکتر دادمان اجرا شد. نه جیره غذایی شامل ترکیبی از مقادیر 0، 100 و 400 میلی‌گرم در کیلوگرم غذا ویتامین C و 0، 100 و 400 میلی‌گرم در کیلوگرم غذا ویتامین E در دو تکرار و به مدت 15 هفته برای تغذیه ماهیان استرلیاد در نظر گرفته شدند. تعداد 270 نمونه ماهی استرلیاد با وزن متوسط 28/14±92/350 گرم به 18 عدد تانک فایبرگلاس (هر تانک 15عدد ماهی) معرفی گردیدند. ماهیان روزانه به میزان 3 درصد وزن بدن تغذیه شدند. نتایج نشان دادند که بالاترین متوسط (± انحراف استاندارد)  وزن کسب شده در تیمار 400 میلی‌گرم در کیلوگرم ویتامین C  و تیمار  صفر میلی‌گرم در کیلوگرم ویتامین E  و کمترین آن در تیمار شاهد ملاحظه گردید که این اختلاف از نظر آماری معنی‌دار بود. حداکثر مقدار ضریب تبدیل غذایی  (FCR)در تیمار شاهد و حداقل آن در تیمار 100 میلی‌گرم در کیلوگرم ویتامین C  و در تیمار 400 میلی‌گرم در کیلوگرم ویتامین E، اندازه‌گیری شد که اختلاف معنی‌داری را با سایر تیمارها داشت. همچنین کمترین مقدار سرعت رشد (GR)، سرعت رشد ویژه (SGR)، شاخص وزن بدن (BWI)، بازده غذایی (FE) و نرخ کارایی پروتئین (PER) در تیمار شاهد و بیشترین مقدار این فاکتورها در تیمار 100 میلی‌گرم در کیلوگرم ویتامین  C و تیمار  400 میلی‌گرم در کیلوگرم ویتامین  E مشاهده گردید که اختلاف معنی‌داری را بین تیمارهای مختلف نشان داد. براساس نتایج بدست آمده می‌توان اظهار نمود که ویتامین‌های C و E می‌توانند نقش مهمی را در افزایش عملکرد رشد و کارایی تغذیه ماهی استرلیاد ایفا نمایند.fa_IR
dc.format.extent296
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورfa_IR
dc.publisherAgricultural Research,Education and Extension Organizationen_US
dc.relation.ispartofمجله علمی شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/isfj.2017.110034
dc.subjectماهی استرلیادfa_IR
dc.subjectAcipenser ruthenusfa_IR
dc.subjectویتامین‌های C و Efa_IR
dc.subjectشاخص‌های رشدfa_IR
dc.titleاثر سطوح متفاوت ویتامینهای C و E بر شاخصهای رشد و بقای ماهی استرلیاد پرورشی (Acipenser ruthenus)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.citation.volume21
dc.citation.issue1
dc.citation.spage1
dc.citation.epage12


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد