نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorاورجی, حسینfa_IR
dc.contributor.authorسوداگر, محمدfa_IR
dc.contributor.authorجانی خلیلی, خسروfa_IR
dc.contributor.authorداداشی, فریباfa_IR
dc.contributor.authorکرامت, عبدالصمدfa_IR
dc.contributor.authorکمالی, کوثرfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T16:51:21Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T16:51:21Z
dc.date.available1399-07-08T16:51:21Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T16:51:21Z
dc.date.issued2015-02-20en_US
dc.date.issued1393-12-01fa_IR
dc.date.submitted2013-04-04en_US
dc.date.submitted1392-01-15fa_IR
dc.identifier.citationاورجی, حسین, سوداگر, محمد, جانی خلیلی, خسرو, داداشی, فریبا, کرامت, عبدالصمد, کمالی, کوثر. (1393). بررسی تأثیر سطوح مختلف آرد آزولا در جیره غذایی بر عملکرد رشد و قابلیّت هضم ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). مجله علمی شیلات ایران, 23(4), 97-104. doi: 10.22092/isfj.2015.103172fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/isfj.2015.103172
dc.identifier.urihttps://isfj.areeo.ac.ir/article_103172.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/7259
dc.description.abstractدر این مطالعه اثر سطوح مختلف آرد آزولا در جیره غذایی بر عملکرد رشد و قابلیت هضم ظاهری بچّه ماهیان انگشت قد کپور معمولی در طول مدّت 60 روز بررسی شد. پنج جیره های آزمایشی با مقادیر پروتئین (30%) و چربی (10%) یکسان و حاوی سطوح مختلف آرد آزولا  (0، 15، 25، 35 و 45 درصد از کل جیره) فرمول بندی شدند. تحقیق در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار برای هر تیمار روی بچه ماهیان انگشت قد با وزن 2/0± 5/16 گرم انجام شد. 20 قطعه بچه ماهی به هر تکرار اختصاص یافت و در تانک های 300 لیتری ذخیره سازی شدند. نتایج نشان داد که استفاده از آرد آزولا در جیره غذایی کپور معمولی تا سطح 15 درصد، تأثیر منفی بر عملکرد رشد بچه ماهیان نداشت، ولی رشد بچه ماهیان با افزایش سطح آزولا به بیش از 15 درصد،  به طور  معنی داری کاهش یافت. بر اساس نتایج با افزایش سطح آزولا در جیره  میزان قابلیت هضم ظاهری ماده خشک کاهش معنی داری یافت. بالاترین قابلیت هضم ظاهری پروتئین در تیمار شاهد مشاهده شد. با این حال بین تیمار 2 (حاوی 15 درصد آزولا) و  شاهد (بدون آزولا) از لحاظ قابلیت هضم ظاهری پروتئین اختلاف معنی داری مشاهده نشد. در مجموع نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که از آرد آزولا می توان تا سطح 15 درصد در جیره غذایی ماهی کپور معمولی استفاده نمود.fa_IR
dc.format.extent708
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورfa_IR
dc.publisherAgricultural Research,Education and Extension Organizationen_US
dc.relation.ispartofمجله علمی شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/isfj.2015.103172
dc.subjectکپور معمولیfa_IR
dc.subjectآرد آزولاfa_IR
dc.subjectعملکرد رشدfa_IR
dc.subjectقابلیت هضم پذیریfa_IR
dc.titleبررسی تأثیر سطوح مختلف آرد آزولا در جیره غذایی بر عملکرد رشد و قابلیّت هضم ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume23
dc.citation.issue4
dc.citation.spage97
dc.citation.epage104


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد