| dc.contributor.author | یزدانی ساداتی, محمدعلی | fa_IR | 
| dc.contributor.author | رضایی, احسان | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 1399-07-08T16:51:21Z | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 2020-09-29T16:51:21Z |  | 
| dc.date.available | 1399-07-08T16:51:21Z | fa_IR | 
| dc.date.available | 2020-09-29T16:51:21Z |  | 
| dc.date.issued | 2015-02-20 | en_US | 
| dc.date.issued | 1393-12-01 | fa_IR | 
| dc.date.submitted | 2014-08-06 | en_US | 
| dc.date.submitted | 1393-05-15 | fa_IR | 
| dc.identifier.citation | یزدانی ساداتی, محمدعلی, رضایی, احسان. (1393). تاثیر جایگزینی پروتئین کنسانتره سویا بجای پودرماهی بر شاخصهای رشد و ترکیب لاشه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii). مجله علمی شیلات ایران, 23(4), 73-84. doi: 10.22092/isfj.2015.103170 | fa_IR | 
| dc.identifier.issn | 1026-1354 |  | 
| dc.identifier.issn | 2322-5998 |  | 
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22092/isfj.2015.103170 |  | 
| dc.identifier.uri | https://isfj.areeo.ac.ir/article_103170.html |  | 
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/7257 |  | 
| dc.description.abstract | بمنظور بررسی تاثیر پروتئین کنسانتره سویا بر شاخصهای رشد، ضریب تبدیل غذا و ترکیب لاشه تاسماهی سیبری تحقیقی به مدت 8 هفته طراحی و اجرا گردید. تعداد120عدد بچه تاسماهی سیبری با وزن متوسط (±SD) 31/3 ± 44/186 گرم در قالب4 تیمار به مدت 8 هفته با4 جیره غذایی که پروتئین کنسانتره سویا به ترتیب در سطوح 0، 10، 20 و 30% جایگزین پودرماهی شده بود تا حدسیری تغذیه شدند. بیومتری در دوره های 15روزه انجام گرفت. در پایان دوره پرورش30% ازجمعیت ماهیان بشکل تصادفی انتخاب و جهت تعیین ترکیب شیمیایی لاشه به آزمایشگاه ارسال گردید. اختلاف معنی داری در وزن نهایی، درصد افزایش وزن بدن، ضریب رشد ویژه، نسبت بازده پروتئین و ضریب تبدیل غذا در ماهیان تغذیه شده از جیره هایی که در آن پروتئین سویا به میزان10، 20 و30% جایگزین پودرماهی شده بود نسبت به ماهیان تیمار شاهد مشاهده نشد.
همچنین با افزایش پروتئین کنسانتره سویا در جیره، پروتئین و چربی لاشه افزایش یافت، بطوریکه بیشترین میزان پروتئین و چربی لاشه در ماهیان تغذیه شده از جیره ای ثبت گردید که در آن20% پروتئین کنسانتره سویا جایگزین پودرماهی گردیده بود. نتایج این تحقیق نشان داد که پروتئین کنسانتره سویا از پتانسیل مناسبی جهت جایگزینی با پودرماهی در جیره غذایی تاسماهی سیبری برخوردار است. | fa_IR | 
| dc.format.extent | 604 |  | 
| dc.format.mimetype | application/pdf |  | 
| dc.language | فارسی |  | 
| dc.language.iso | fa_IR |  | 
| dc.publisher | موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور | fa_IR | 
| dc.publisher | Agricultural Research,Education and Extension Organization | en_US | 
| dc.relation.ispartof | مجله علمی شیلات ایران | fa_IR | 
| dc.relation.ispartof | Iranian Scientific Fisheries Journal | en_US | 
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22092/isfj.2015.103170 |  | 
| dc.subject | تاسماهی سیبری | fa_IR | 
| dc.subject | پودرماهی | fa_IR | 
| dc.subject | پروتئین کنسانتره سویا | fa_IR | 
| dc.subject | جایگزینی | fa_IR | 
| dc.subject | شاخصهای رشد | fa_IR | 
| dc.subject | ترکیب لاشه | fa_IR | 
| dc.title | تاثیر جایگزینی پروتئین کنسانتره سویا بجای پودرماهی بر شاخصهای رشد و ترکیب لاشه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) | fa_IR | 
| dc.type | Text | en_US | 
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR | 
| dc.citation.volume | 23 |  | 
| dc.citation.issue | 4 |  | 
| dc.citation.spage | 73 |  | 
| dc.citation.epage | 84 |  |