مرور دوره 12, شماره 3 بر اساس موضوع "جوجه گوشتی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
اثرعصارهی آویشن (Thymus vulgaris)بر مصرف خوراک، افزایش وزن، ضریب تبدیل غذایی و غلظت لیپیدهای سرم خون در جوجههای گوشتی
(دانشگاه شهید چمران اهوازShahid Chamran University of Ahvaz, 2016-10-22)به منظور بررسی اثرعصارهی آویشن (Thymus vulgaris) بر مصرف خوراک، افزایش وزن، ضریب تبدیل و غلظت لیپیدهای سرم خون در جوجههای گوشتی، 200 قطعه جوجهی یک روزهی گوشتی خریداری و 20 قطعه جوجه برای تعیین میزان پادتن ...



