دوره 24, شماره 2

 

ارسال های اخیر

  • زمان غذا خوردن در طب سنتی ایران 

    بهمن, مریم؛ مکبری نژاد, روشنک؛ شیرویه, پانته آ (معاونت آموزشی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکیMinistry of Health and Medical Education (MOHME), Deputy of Education, 2016-01-21)
    انسان برای تأمین و جایگزینی انرژی نیاز به مصرف غذای روزانه دارد. تغذیه صحیح نقش مهمی در سلامت روحی و جسمی انسان دارد. برای این منظور، لازم است که در مصرف غذا دستورات خاصی رعایت شود. در منابع طب سنتی ایران علاوه بر نوع ماده ...

  • مقایسه دریافت غذایی و اشتها در دو گروه بیماران تحت همودیالیز چاق و دارای وزن نرمال 

    علیپور, الهام؛ حسین زاده عطار, محمد جواد؛ مهدوی مزده, میترا؛ شادنوش, مهدی؛ یاسری, مهدی (معاونت آموزشی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکیMinistry of Health and Medical Education (MOHME), Deputy of Education, 2016-01-21)
    زمینه و هدف   اختلالات اشتها و دریافت غذایی از عوامل خطر سوءتغذیه در نارسایی پیشرفته کلیوی می باشند . از طرف دیگر، اثرات چاقی در دیالیز، در تضاد با جمعیت نرمال و مثبت است. این مطالعه با هدف مقایسه اشتها و دریافت غذایی ...

  • روش تطبیق در متدولوژی اخلاق پزشکی از منظر اسلام 

    دژکام, لطف اله؛ عباس زاده جهرمی, محمد؛ دوامی, محمد حسن (معاونت آموزشی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکیMinistry of Health and Medical Education (MOHME), Deputy of Education, 2016-01-21)
    چکیده مقدمه: متدولوژی اخلاق پزشکی، در کنار تبیین روش استخراج و استنباط احکام و مسائل مطرح در حوزه اخلاق پزشکی، به دو موضوع دیگر نیز می‌پردازد: 1- روش استفاده از چارچوب اخلاق پزشکی در پیاده سازی و انطباق آن بر موارد مبتلابه ...