نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorدولتی‌بانه, حامدfa_IR
dc.contributor.authorدولتی بانه, حامدfa_IR
dc.contributor.authorجلیل زاده خوئی, شبنمfa_IR
dc.contributor.authorعبدالهی, رحیمfa_IR
dc.contributor.authorسعیدیان, رسولfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T16:46:20Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T16:46:20Z
dc.date.available1399-07-08T16:46:20Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T16:46:20Z
dc.date.issued2013-03-21en_US
dc.date.issued1392-01-01fa_IR
dc.date.submitted2012-12-11en_US
dc.date.submitted1391-09-21fa_IR
dc.identifier.citationدولتی‌بانه, حامد, دولتی بانه, حامد, جلیل زاده خوئی, شبنم, عبدالهی, رحیم, سعیدیان, رسول. (1392). بهترین روش نگهداری و کاهش ضایعات چند رقم انگور تجاری ایران. یافته‌های تحقیقاتی در گیاهان زراعی و باغی, 2(1), 89-101. doi: 10.22092/rafhc.2013.100135fa_IR
dc.identifier.issn2322-4096
dc.identifier.issn2423-4877
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/rafhc.2013.100135
dc.identifier.urihttps://rafhc.areeo.ac.ir/article_100135.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/5297
dc.description.abstractهر ساله مقدار زیادی انگور برای عرضه به بازار در خارج از فصل در انبارها و سرد‌خانه‌های معمولی ‌نگهداری می‌شوند که بنا به دلایل متعددی کیفیت و وزن آن به شدت کاهش پیدا می‌کند. بنابراین به منظورکاهش ضایعات پس از برداشت انگور و انتخاب ارقام مناسب برای نگهداری طولانی‌مدت، این تحقیق به شکل دو آزمایش یکی در قالب فاکتوریل با طرح پایه کاملاً تصادفی در سه تکرار و با دو فاکتور، نوع رقم (‌انگور سفید بی‌دانه و قزل اوزوم) و نوع بسته بندی (پوشش پلاستیکی سوراخ‌دار با ورقه کامل سولفورپد، پوشش پلاستیکی بدون سوراخ با نصف ورقه سولفورپد، پوشش پلاستیکی سوراخ‌دار بدون ورقه سولفورپد، پوشش پلاستیکی بدون سوراخ و بدون ورقه سولفورپد، بدون پوشش پلاستیکی و بدون ورقه سولفورپد) و دیگری در قالب طرح کاملاً تصادفی برای انگور رقم رشه با پنج تیمار بسته‌بندی، در سه تکرار اجرا شد. خوشه های انگور پس از برداشت به سردخانه منتقل شدند. به منظور بررسی اثرات تیمارها، صفات کیفی میوه شامل خشکیدگی چوب خوشه، سفیدشدگی سطح حبه، درصد آلودگی حبه، وضعیت ظاهری و طعم و مزه اندازه گیری شدند. نتایج نشان داد که تیمار پوشش سوراخ‌دار با ورقه کامل سولفورپد و تیمار پوشش بدون سوراخ با نصف ورقه سولفورپد، باعث کنترل بهتر پوسیدگی‌های قارچی، خشکیدگی چوب خوشه،‌ حفظ وضعیت ظاهری و طعم و مزه انگور شد. بنابراین با این روش رقم‌های قزل اوزوم و رشه را به مدت پنج ماه و رقم سفید بیدانه را به مدت سه ماه در سردخانه می‌توان نگهداری کرد.fa_IR
dc.format.extent984
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذرfa_IR
dc.publisherAgricultural Research,Education and Extension Organizationen_US
dc.relation.ispartofیافته‌های تحقیقاتی در گیاهان زراعی و باغیfa_IR
dc.relation.ispartofResearch Achievements for Field and Horticulture Cropsen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/rafhc.2013.100135
dc.subjectانگورfa_IR
dc.subjectخصوصیات کیفیfa_IR
dc.subjectسردخانه و گاز دی‌اکسید گوگردfa_IR
dc.titleبهترین روش نگهداری و کاهش ضایعات چند رقم انگور تجاری ایرانfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentسازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان غربیfa_IR
dc.citation.volume2
dc.citation.issue1
dc.citation.spage89
dc.citation.epage101


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد