| dc.date.accessioned | 1399-08-02T00:28:04Z | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 2020-10-23T00:28:24Z |  | 
| dc.date.available | 1399-08-02T00:28:04Z | fa_IR | 
| dc.date.available | 2020-10-23T00:28:24Z |  | 
| dc.date.issued | 2017-05-22 | en_US | 
| dc.date.issued | 1396-03-01 | fa_IR | 
| dc.date.submitted | 2017-01-23 | en_US | 
| dc.date.submitted | 1395-11-04 | fa_IR | 
| dc.identifier.citation | (1396). استخراج، جداسازی و شناسایی ترکیبات طبیعی موجود در اسانس برگ درخت سرو. کاربرد شیمی در محیط زیست, 8(30), 53-58. | fa_IR | 
| dc.identifier.uri | http://ace.iau-ahar.ac.ir/article_666787.html |  | 
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/471108 |  | 
| dc.description.abstract | گونه سرو در مناطق گرم معتدل نیمکره شمالی رشد میکند. این جنس دارای 30 گونه چندساله در سراسر جهان میباشد. انواع زیادی از اینگونه در شکلها، اندازهها و رنگهای متفاوت بهطور گسترده کشت میشود. تعداد زیادی از گونههای شناخته شده دارای خواص مختلف دارویی میباشد که بر اساس محتویات اسانس موجود در طب سنتی استفاده شده است. در این مقاله سعی شد با استفاده از روش جداسازی تقطیر، اسانس موجود در میوه درخت سرو استخراج شود  و ترکیبات طبیعی موجود در آن  با استفاده از طیف IR و gc-mASSشناسایی گردد. | fa_IR | 
| dc.format.extent | 711 |  | 
| dc.format.mimetype | application/pdf |  | 
| dc.language | فارسی |  | 
| dc.language.iso | fa_IR |  | 
| dc.publisher | دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر | fa_IR | 
| dc.relation.ispartof | کاربرد شیمی در محیط زیست | fa_IR | 
| dc.subject | اسانس | fa_IR | 
| dc.subject | تقطیر | fa_IR | 
| dc.subject | سرو | fa_IR | 
| dc.subject | FTIR | fa_IR | 
| dc.subject | .GC-MASS | fa_IR | 
| dc.title | استخراج، جداسازی و شناسایی ترکیبات طبیعی موجود در اسانس برگ درخت سرو | fa_IR | 
| dc.type | Text | en_US | 
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR | 
| dc.citation.volume | 8 |  | 
| dc.citation.issue | 30 |  | 
| dc.citation.spage | 53 |  | 
| dc.citation.epage | 58 |  |