نمایش مختصر رکورد

dc.date.accessioned1399-08-02T00:28:04Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-10-23T00:28:24Z
dc.date.available1399-08-02T00:28:04Zfa_IR
dc.date.available2020-10-23T00:28:24Z
dc.date.issued2017-05-22en_US
dc.date.issued1396-03-01fa_IR
dc.date.submitted2017-01-23en_US
dc.date.submitted1395-11-04fa_IR
dc.identifier.citation(1396). استخراج، جداسازی و شناسایی ترکیبات طبیعی موجود در اسانس برگ درخت سرو. کاربرد شیمی در محیط زیست, 8(30), 53-58.fa_IR
dc.identifier.urihttp://ace.iau-ahar.ac.ir/article_666787.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/471108
dc.description.abstractگونه سرو در مناطق گرم معتدل نیم­کره شمالی رشد می­کند. این جنس دارای 30 گونه چندساله در سراسر جهان می­باشد. انواع زیادی از این‌گونه در شکل­ها، اندازه­ها و رنگ­های متفاوت به‌طور گسترده کشت می­شود. تعداد زیادی از گونه­های شناخته شده دارای خواص مختلف دارویی می­باشد که بر اساس محتویات اسانس موجود در طب سنتی استفاده شده است. در این مقاله سعی شد با استفاده از روش جداسازی تقطیر، اسانس موجود در میوه درخت سرو استخراج شود  و ترکیبات طبیعی موجود در آن  با استفاده از طیف IR و gc-mASSشناسایی گردد.fa_IR
dc.format.extent711
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد اهرfa_IR
dc.relation.ispartofکاربرد شیمی در محیط زیستfa_IR
dc.subjectاسانسfa_IR
dc.subjectتقطیرfa_IR
dc.subjectسروfa_IR
dc.subjectFTIRfa_IR
dc.subject.GC-MASSfa_IR
dc.titleاستخراج، جداسازی و شناسایی ترکیبات طبیعی موجود در اسانس برگ درخت سروfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume8
dc.citation.issue30
dc.citation.spage53
dc.citation.epage58


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد