نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorبامشاد, رقیهfa_IR
dc.contributor.authorرمرودی, محمودfa_IR
dc.contributor.authorاصغری پور, محمد رضاfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-01T22:41:57Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-10-22T22:41:57Z
dc.date.available1399-08-01T22:41:57Zfa_IR
dc.date.available2020-10-22T22:41:57Z
dc.date.issued2020-08-22en_US
dc.date.issued1399-06-01fa_IR
dc.date.submitted2018-12-29en_US
dc.date.submitted1397-10-08fa_IR
dc.identifier.citationبامشاد, رقیه, رمرودی, محمود, اصغری پور, محمد رضا. (1399). ارزیابی عملکرد و ویژگی‌های کیفی سیاه‌دانه تحت تأثیر کود و آبیاری. علوم باغبانی ایران, 51(2), 307-317. doi: 10.22059/ijhs.2019.272371.1570fa_IR
dc.identifier.issn2008-482X
dc.identifier.issn2423-7930
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2019.272371.1570
dc.identifier.urihttps://ijhs.ut.ac.ir/article_77958.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/467129
dc.description.abstractبه‌منظور ارزیابی عملکرد و ویژگی‌های کیفی سیاه‌دانه تحت تأثیر کاربرد انواع کود و قطع آبیاری، آزمایشی به‌صورت کرت‌های خرد شده در قالب طرح پایه بلوک‌های کامل تصادفی با سه تکرار در دانشگاه زابل در سال 96-1395 انجام شد. عامل اصلی قطع آبیاری در چهار سطح آبیاری متداول، قطع آبیاری در مرحله ساقه رفتن تا شروع گلدهی، قطع آبیاری در مرحله گلدهی تا شروع پرشدن دانه‌‌ و قطع آبیاری در مرحله شروع پرشدن تا انتهای پر شدن دانه و عامل فرعی انواع کود در چهار سطح شاهد (عدم مصرف کود)، ازتوبارور۱، فسفات‌بارور۲ و سوپر فسفات تریپل بودند. برهمکنش قطع آبیاری و کود بر عملکرد و اجزای عملکرد، کلروفیل برگ، کاروتنوئید، درصد و عملکرد اسانس معنی‌دار شد. بیشترین عملکرد و اجزای عملکرد، رنگیزه‌های فتوسنتزی و عملکرد اسانس از تیمار آبیاری متداول توام با کاربرد کود زیستی ازتوبارور1 و بیشترین درصد اسانس از تیمار قطع آبیاری در مرحله شروع پرشدن تا انتهای پر شدن دانه همراه با کود زیستی ازتوبارور1 حاصل شد. عملکرد دانه در شرایط قطع آبیاری در مرحله پرشدن دانه و عدم استفاده از کود، 76/46 درصد کمتر از عملکرد دانه در شرایط کاربرد کود زیستی ازتوبارور1 توأم با آبیاری متداول بود. در مجموع می­توان گفت برای بهبود ویژگی‌های مورد بررسی در این پژوهش، به‌جز درصد اسانس، کاربرد کودهای زیستی توأم با آبیاری متداول می‌تواند مناسب باشد.fa_IR
dc.format.extent305
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherپردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانfa_IR
dc.publisherUniversity of Tehranen_US
dc.relation.ispartofعلوم باغبانی ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Journal of Horticultural Scienceen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2019.272371.1570
dc.subjectدرصد اسانسfa_IR
dc.subjectسوپر فسفاتfa_IR
dc.subjectکاروتنوئیدfa_IR
dc.subjectکلروفیل برگfa_IR
dc.subjectوزن هزاردانهfa_IR
dc.titleارزیابی عملکرد و ویژگی‌های کیفی سیاه‌دانه تحت تأثیر کود و آبیاریfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله کاملfa_IR
dc.contributor.departmentدانش‌آموخته کارشناسی ارشد، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زابل، زابل، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زابل، زابل، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentاستاد، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زابل، زابل، ایرانfa_IR
dc.citation.volume51
dc.citation.issue2
dc.citation.spage307
dc.citation.epage317


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد