| dc.contributor.author | بامشاد, رقیه | fa_IR | 
| dc.contributor.author | رمرودی, محمود | fa_IR | 
| dc.contributor.author | اصغری پور, محمد رضا | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 1399-08-01T22:41:57Z | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 2020-10-22T22:41:57Z |  | 
| dc.date.available | 1399-08-01T22:41:57Z | fa_IR | 
| dc.date.available | 2020-10-22T22:41:57Z |  | 
| dc.date.issued | 2020-08-22 | en_US | 
| dc.date.issued | 1399-06-01 | fa_IR | 
| dc.date.submitted | 2018-12-29 | en_US | 
| dc.date.submitted | 1397-10-08 | fa_IR | 
| dc.identifier.citation | بامشاد, رقیه, رمرودی, محمود, اصغری پور, محمد رضا. (1399). ارزیابی عملکرد و ویژگیهای کیفی سیاهدانه تحت تأثیر کود و آبیاری. علوم باغبانی ایران, 51(2), 307-317. doi: 10.22059/ijhs.2019.272371.1570 | fa_IR | 
| dc.identifier.issn | 2008-482X |  | 
| dc.identifier.issn | 2423-7930 |  | 
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2019.272371.1570 |  | 
| dc.identifier.uri | https://ijhs.ut.ac.ir/article_77958.html |  | 
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/467129 |  | 
| dc.description.abstract | بهمنظور ارزیابی عملکرد و ویژگیهای کیفی سیاهدانه تحت تأثیر کاربرد انواع کود و قطع آبیاری، آزمایشی بهصورت کرتهای خرد شده در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در دانشگاه زابل در سال 96-1395 انجام شد. عامل اصلی قطع آبیاری در چهار سطح آبیاری متداول، قطع آبیاری در مرحله ساقه رفتن تا شروع گلدهی، قطع آبیاری در مرحله گلدهی تا شروع پرشدن دانه و قطع آبیاری در مرحله شروع پرشدن تا انتهای پر شدن دانه و عامل فرعی انواع کود در چهار سطح شاهد (عدم مصرف کود)، ازتوبارور۱، فسفاتبارور۲ و سوپر فسفات تریپل بودند. برهمکنش قطع آبیاری و کود بر عملکرد و اجزای عملکرد، کلروفیل برگ، کاروتنوئید، درصد و عملکرد اسانس معنیدار شد. بیشترین عملکرد و اجزای عملکرد، رنگیزههای فتوسنتزی و عملکرد اسانس از تیمار آبیاری متداول توام با کاربرد کود زیستی ازتوبارور1 و بیشترین درصد اسانس از تیمار قطع آبیاری در مرحله شروع پرشدن تا انتهای پر شدن دانه همراه با کود زیستی ازتوبارور1 حاصل شد. عملکرد دانه در شرایط قطع آبیاری در مرحله پرشدن دانه و عدم استفاده از کود، 76/46 درصد کمتر از عملکرد دانه در شرایط کاربرد کود زیستی ازتوبارور1 توأم با آبیاری متداول بود. در مجموع میتوان گفت برای بهبود ویژگیهای مورد بررسی در این پژوهش، بهجز درصد اسانس، کاربرد کودهای زیستی توأم با آبیاری متداول میتواند مناسب باشد. | fa_IR | 
| dc.format.extent | 305 |  | 
| dc.format.mimetype | application/pdf |  | 
| dc.language | فارسی |  | 
| dc.language.iso | fa_IR |  | 
| dc.publisher | پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران | fa_IR | 
| dc.publisher | University of Tehran | en_US | 
| dc.relation.ispartof | علوم باغبانی ایران | fa_IR | 
| dc.relation.ispartof | Iranian Journal of Horticultural Science | en_US | 
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2019.272371.1570 |  | 
| dc.subject | درصد اسانس | fa_IR | 
| dc.subject | سوپر فسفات | fa_IR | 
| dc.subject | کاروتنوئید | fa_IR | 
| dc.subject | کلروفیل برگ | fa_IR | 
| dc.subject | وزن هزاردانه | fa_IR | 
| dc.title | ارزیابی عملکرد و ویژگیهای کیفی سیاهدانه تحت تأثیر کود و آبیاری | fa_IR | 
| dc.type | Text | en_US | 
| dc.type | مقاله کامل | fa_IR | 
| dc.contributor.department | دانشآموخته کارشناسی ارشد، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زابل، زابل، ایران | fa_IR | 
| dc.contributor.department | دانشیار، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زابل، زابل، ایران | fa_IR | 
| dc.contributor.department | استاد، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زابل، زابل، ایران | fa_IR | 
| dc.citation.volume | 51 |  | 
| dc.citation.issue | 2 |  | 
| dc.citation.spage | 307 |  | 
| dc.citation.epage | 317 |  |