مرور دوره 47, شماره 4 بر اساس موضوع "اسانس"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
اثر اسید سالیسیلیک و پوتریسین بر برخی شاخصهای فیزیولوژیکی و اسانس گیاه دارویی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2017-02-19)نعناع فلفلی با نام علمیL. Mentha piperita از خانوادۀ Lamiaceae از جمله گیاهان دارویی و معطری است که اسانس آن در صنایع مختلف داروسازی استفاده میشود. بهمنظور ارزیابی برخی شاخصهای فیزیولوژیکی و اسانس نعناع فلفلی ...



