مرور دوره 43, شماره 4 بر اساس موضوع "ترکیبات فنولی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
- 
اثر میزان و زمان مصرف کود نیتروژنی بر کمیت و کیفیت محصول دو رقم هویج (Daucus carota L.) (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2012-12-21)به منظور ارزیابی اثر مقدار و زمان مصرف کود نیتروژنی بر کمیت و کیفیت دو رقم هویج ، آزمایشی بهصورت فاکتوریل 2×3×4 در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی با 24 تیمار و 3 تکرار انجام شد. مقادیر 25، 50، 75 و 100 کیلوگرم در هکتار ...
 



