نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمفتون آزاد, نداfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T18:32:58Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T18:32:58Z
dc.date.available1399-07-08T18:32:58Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T18:32:58Z
dc.date.issued2019-05-22en_US
dc.date.issued1398-03-01fa_IR
dc.date.submitted2019-07-04en_US
dc.date.submitted1398-04-13fa_IR
dc.identifier.citationمفتون آزاد, ندا. (1398). افزایش ماندگاری مرکبات با استفاده از فیلم/پوشش خوراکی بر پایه پکتین. بازتاب تات, 2(3), 29-30.fa_IR
dc.identifier.urihttps://baztab.areeo.ac.ir/article_119293.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/46607
dc.format.extent1738
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherسازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزیfa_IR
dc.relation.ispartofبازتاب تاتfa_IR
dc.titleافزایش ماندگاری مرکبات با استفاده از فیلم/پوشش خوراکی بر پایه پکتینfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeدستاوردهای پژوهش و فناوری آب،خاک، صنایع و منابع پایهfa_IR
dc.citation.volume2
dc.citation.issue3
dc.citation.spage29
dc.citation.epage30


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد