| dc.contributor.author | مفتون آزاد, ندا | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-08T18:32:58Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-29T18:32:58Z | |
| dc.date.available | 1399-07-08T18:32:58Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-29T18:32:58Z | |
| dc.date.issued | 2019-05-22 | en_US |
| dc.date.issued | 1398-03-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2019-07-04 | en_US |
| dc.date.submitted | 1398-04-13 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | مفتون آزاد, ندا. (1398). افزایش ماندگاری مرکبات با استفاده از فیلم/پوشش خوراکی بر پایه پکتین. بازتاب تات, 2(3), 29-30. | fa_IR |
| dc.identifier.uri | https://baztab.areeo.ac.ir/article_119293.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/46607 | |
| dc.format.extent | 1738 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | بازتاب تات | fa_IR |
| dc.title | افزایش ماندگاری مرکبات با استفاده از فیلم/پوشش خوراکی بر پایه پکتین | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | دستاوردهای پژوهش و فناوری آب،خاک، صنایع و منابع پایه | fa_IR |
| dc.citation.volume | 2 | |
| dc.citation.issue | 3 | |
| dc.citation.spage | 29 | |
| dc.citation.epage | 30 | |