| dc.date.accessioned | 1399-08-01T22:12:59Z | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 2020-10-22T22:12:59Z |  | 
| dc.date.available | 1399-08-01T22:12:59Z | fa_IR | 
| dc.date.available | 2020-10-22T22:12:59Z |  | 
| dc.date.issued | 2016-06-21 | en_US | 
| dc.date.issued | 1395-04-01 | fa_IR | 
| dc.date.submitted | 2017-04-12 | en_US | 
| dc.date.submitted | 1396-01-23 | fa_IR | 
| dc.identifier.citation | (1395). نقش کشاورزی ارگانیک در امنیت غذایی از دیدگاه کارشناسان کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران. پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی, 9(2), 11-20. | fa_IR | 
| dc.identifier.issn | 2008-5567 |  | 
| dc.identifier.uri | http://jaeer.srbiau.ac.ir/article_10224.html |  | 
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/465770 |  | 
| dc.description.abstract | با توجه به اهمیت موضوع امنیت غذایی و خسارات جبرانناپذیر ناشی از استفادهی بیشازحد نهادههای شیمیایی کشاورزی بر محیطزیست و سلامت انسانها، هدف کلی این تحقیق بررسی نقش قابلیتهای کشاورزی ارگانیک در امنیت غذایی است. روش این تحقیق برحسب هدف کاربردی، ازنظر فرآیند اجرای پژوهش کمی، ازنظر منطق اجرای پژوهش قیاسی، به لحاظ زمان انجام پژوهش طولی گذشتهنگر و برحسب روش تحقیق تحلیلی، غیرآزمایشی و به روش همبستگی رگرسیون میباشد. جامعهی آماری این پژوهش کارشناسان کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران است که با توجه به محدود بودن جامعهی آماری (61=N)، همگی بهصورت سرشماری بررسی شدند. ابزار اصلی تحقیق برای جمعآوری دادهها پرسشنامه میباشد. متغیر وابستهی تحقیق امنیت غذایی است که با پنج مؤلفهی موجود بودن، در دسترس بودن، استفاده، پایدار بودن و ایمنی مواد غذایی سنجش شده و متغیر مستقل تحقیق قابلیتهای کشاورزی ارگانیک میباشد. برای تجزیهوتحلیل دادهها از نرمافزار SPSS<sub>19</sub> و Amos<sub>5</sub> استفاده شد. یافتهها نشان داد که بیش از نیمی از پاسخگویان (3/58 درصد) معتقدند که امنیت غذایی استان تهران در وضعیت متوسطی قرار دارد. همچنین قابلیتهای کشاورزی ارگانیک در موجود بودن، دسترسی، استفاده، پایداری و ایمنی مواد غذایی توانستند 9/95 درصد از واریانس امنیت غذایی را تبیین کنند. | fa_IR | 
| dc.format.extent | 296 |  | 
| dc.format.mimetype | application/pdf |  | 
| dc.language | فارسی |  | 
| dc.language.iso | fa_IR |  | 
| dc.publisher | دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران | fa_IR | 
| dc.relation.ispartof | پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی | fa_IR | 
| dc.relation.ispartof | Agricultural Extension and Education Research | en_US | 
| dc.subject | امنیت غذایی | fa_IR | 
| dc.subject | کشاورزی ارگانیک | fa_IR | 
| dc.subject | استان تهران | fa_IR | 
| dc.title | نقش کشاورزی ارگانیک در امنیت غذایی از دیدگاه کارشناسان کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران | fa_IR | 
| dc.type | Text | en_US | 
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR | 
| dc.citation.volume | 9 |  | 
| dc.citation.issue | 2 |  | 
| dc.citation.spage | 11 |  | 
| dc.citation.epage | 20 |  |