نمایش مختصر رکورد

dc.date.accessioned1399-08-01T22:12:59Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-10-22T22:12:59Z
dc.date.available1399-08-01T22:12:59Zfa_IR
dc.date.available2020-10-22T22:12:59Z
dc.date.issued2016-06-21en_US
dc.date.issued1395-04-01fa_IR
dc.date.submitted2017-04-12en_US
dc.date.submitted1396-01-23fa_IR
dc.identifier.citation(1395). نقش کشاورزی ارگانیک در امنیت غذایی از دیدگاه کارشناسان کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران. پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی, 9(2), 11-20.fa_IR
dc.identifier.issn2008-5567
dc.identifier.urihttp://jaeer.srbiau.ac.ir/article_10224.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/465770
dc.description.abstractبا توجه به اهمیت موضوع امنیت غذایی و خسارات جبران‌ناپذیر ناشی از استفاده‌ی بیش‌ازحد نهاده‌های شیمیایی کشاورزی بر محیط‌زیست و سلامت انسان‌ها، هدف کلی این تحقیق بررسی نقش قابلیت‌های کشاورزی ارگانیک در امنیت غذایی است. روش این تحقیق برحسب هدف کاربردی، ازنظر فرآیند اجرای پژوهش کمی، ازنظر منطق اجرای پژوهش قیاسی، به لحاظ زمان انجام پژوهش طولی گذشته‌نگر و برحسب روش تحقیق تحلیلی، غیرآزمایشی و به روش همبستگی رگرسیون می‌باشد. جامعه‌ی آماری این پژوهش کارشناسان کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران است که با توجه به محدود بودن جامعه‌ی آماری (61=N)، همگی به‌صورت سرشماری بررسی شدند. ابزار اصلی تحقیق برای جمع‌آوری داده‌ها پرسشنامه می‌باشد. متغیر وابسته‌ی تحقیق امنیت غذایی است که با پنج مؤلفه‌ی موجود بودن، در دسترس بودن، استفاده، پایدار بودن و ایمنی مواد غذایی سنجش شده و متغیر مستقل تحقیق قابلیت‌های کشاورزی ارگانیک می‌باشد. برای تجزیه‌وتحلیل داده‌ها از نرم‌افزار SPSS<sub>19</sub> و Amos<sub>5</sub> استفاده شد. یافته‌ها نشان داد که بیش از نیمی از پاسخگویان (3/58 درصد) معتقدند که امنیت غذایی استان تهران در وضعیت متوسطی قرار دارد. همچنین قابلیت‌های کشاورزی ارگانیک در موجود بودن، دسترسی، استفاده، پایداری و ایمنی مواد غذایی توانستند 9/95 درصد از واریانس امنیت غذایی را تبیین کنند.fa_IR
dc.format.extent296
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofپژوهش های ترویج و آموزش کشاورزیfa_IR
dc.relation.ispartofAgricultural Extension and Education Researchen_US
dc.subjectامنیت غذاییfa_IR
dc.subjectکشاورزی ارگانیکfa_IR
dc.subjectاستان تهرانfa_IR
dc.titleنقش کشاورزی ارگانیک در امنیت غذایی از دیدگاه کارشناسان کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان تهرانfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume9
dc.citation.issue2
dc.citation.spage11
dc.citation.epage20


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد