نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorلطفی, یوسفfa_IR
dc.contributor.authorخالقی, اسمعیلfa_IR
dc.contributor.authorمعلمی, نورالهfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-01T22:03:14Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-10-22T22:03:15Z
dc.date.available1399-08-01T22:03:14Zfa_IR
dc.date.available2020-10-22T22:03:15Z
dc.date.issued2019-01-21en_US
dc.date.issued1397-11-01fa_IR
dc.date.submitted2018-07-04en_US
dc.date.submitted1397-04-13fa_IR
dc.identifier.citationلطفی, یوسف, خالقی, اسمعیل, معلمی, نوراله. (1397). ارزیابی کیفی روغن دو رقم زیتون طارم و دزفولی در شرایط اهواز. به زراعی کشاورزی, 20(4), 903-915. doi: 10.22059/jci.2018.261091.2058fa_IR
dc.identifier.issn8337-2008
dc.identifier.issn2345-6957
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22059/jci.2018.261091.2058
dc.identifier.urihttps://jci.ut.ac.ir/article_67796.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/465221
dc.description.abstract<strong>با توجه به اینکه خصوصیات کیفی روغن زیتون تحت تاثیر شرایط محیطی و رقم می باشد. لذا این پژوهش به منظور بررسی برخی از خصوصیات کیفی روغن ارقام طارم 2 و دزفول زیتون به صورت طرح بلوک‌های کامل تصادفی با سه تکرار در دانشگاه شهید چمران اهواز در سال 96-1395 به اجرا درآمد. نتایج نشان داد که روغن استخراج شده از رقم طارم 2 دارای بالاترین ارزش پراکسید (25/9 میلی اکی والان اکسیژن بر کیلوگرم روغن) ، میزان محتوای کلروفیل (10/8 میلی گرم بر کیلوگرم روغن) و کاروتنوئید (16/0 میلی گرم بر کیلوگرم روغن) و ضریب خاموشی K232 (32/2)و K270 (61/0) بود ولی میزان محتوای فنول کل (66/552 میلی گرم بر کیلوگرم روغن) در روغن استخراج شده از میوه رقم دزفولی بیشتر بود. همچنین حداکثر میزان اسید اولئیک (52/58 درصد) و حداقل مقدار اسید پالمتیک (6/17درصد) از روغن رقم طارم2 بدست آمد در حالی که در روغن استخراج شده از رقم دزفولی مقدار اسید لینولئیک (05/18 درصد) حداکثر بود. علاوه براین، نسبت اسید اولیک به اسید لینولئیک در روغن استخراج شده در رقم طارم 2 بیشتر از رقم دزفولی بود لذا با توجه به نتایج این آزمایش می‎توان انتظار داشت که روغن استخراج شده از رقم طارم 2در مقایسه با رقم دزفولی از پایداری اکسیداتیو بالاتری برخودار باشد.</strong>fa_IR
dc.format.extent993
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تهران، پردیس ابوریحانfa_IR
dc.publisherUniversity of Tehran, College of Abureyhanen_US
dc.relation.ispartofبه زراعی کشاورزیfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Crops Improvementen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22059/jci.2018.261091.2058
dc.subjectارزش پراکسیدfa_IR
dc.subjectاسیدیتهfa_IR
dc.subjectپروفیل اسیدهای چربfa_IR
dc.subjectضریب خاموشیfa_IR
dc.subjectکارتنوئیدfa_IR
dc.subjectکلروفیلfa_IR
dc.subjectمحتوای فنل کلfa_IR
dc.titleارزیابی کیفی روغن دو رقم زیتون طارم و دزفولی در شرایط اهوازfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانش آموخته کارشناسی ارشد، گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهید چمران اهواز، اهواز،ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار،گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهید چمران اهواز، اهواز،ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentاستاد،گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهید چمران اهواز، اهواز،ایرانfa_IR
dc.citation.volume20
dc.citation.issue4
dc.citation.spage903
dc.citation.epage915


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد