| dc.contributor.author | لطفی, یوسف | fa_IR | 
| dc.contributor.author | خالقی, اسمعیل | fa_IR | 
| dc.contributor.author | معلمی, نوراله | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 1399-08-01T22:03:14Z | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 2020-10-22T22:03:15Z |  | 
| dc.date.available | 1399-08-01T22:03:14Z | fa_IR | 
| dc.date.available | 2020-10-22T22:03:15Z |  | 
| dc.date.issued | 2019-01-21 | en_US | 
| dc.date.issued | 1397-11-01 | fa_IR | 
| dc.date.submitted | 2018-07-04 | en_US | 
| dc.date.submitted | 1397-04-13 | fa_IR | 
| dc.identifier.citation | لطفی, یوسف, خالقی, اسمعیل, معلمی, نوراله. (1397). ارزیابی کیفی روغن دو رقم زیتون طارم و دزفولی در شرایط اهواز. به زراعی کشاورزی, 20(4), 903-915. doi: 10.22059/jci.2018.261091.2058 | fa_IR | 
| dc.identifier.issn | 8337-2008 |  | 
| dc.identifier.issn | 2345-6957 |  | 
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22059/jci.2018.261091.2058 |  | 
| dc.identifier.uri | https://jci.ut.ac.ir/article_67796.html |  | 
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/465221 |  | 
| dc.description.abstract | <strong>با توجه به اینکه خصوصیات کیفی روغن زیتون تحت تاثیر شرایط محیطی و رقم می باشد. لذا این پژوهش به منظور بررسی برخی از خصوصیات کیفی روغن ارقام طارم 2 و دزفول زیتون به صورت طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در دانشگاه شهید چمران اهواز در سال 96-1395 به اجرا درآمد. نتایج نشان داد که روغن استخراج شده از رقم طارم 2 دارای بالاترین ارزش پراکسید (25/9 میلی اکی والان اکسیژن بر کیلوگرم روغن) ، میزان محتوای کلروفیل (10/8 میلی گرم بر کیلوگرم روغن) و کاروتنوئید (16/0 میلی گرم بر کیلوگرم روغن) و ضریب خاموشی K232 (32/2)و K270 (61/0) بود ولی میزان محتوای فنول کل (66/552 میلی گرم بر کیلوگرم روغن) در روغن استخراج شده از میوه رقم دزفولی بیشتر بود. همچنین حداکثر میزان اسید اولئیک (52/58 درصد) و حداقل مقدار اسید پالمتیک (6/17درصد) از روغن رقم طارم2 بدست آمد در حالی که در روغن استخراج شده از رقم دزفولی مقدار اسید لینولئیک (05/18 درصد) حداکثر بود. علاوه براین، نسبت اسید اولیک به اسید لینولئیک در روغن استخراج شده در رقم طارم 2 بیشتر از رقم دزفولی بود لذا با توجه به نتایج این آزمایش میتوان انتظار داشت که روغن استخراج شده از رقم طارم 2در مقایسه با رقم دزفولی از پایداری اکسیداتیو بالاتری برخودار باشد.</strong> | fa_IR | 
| dc.format.extent | 993 |  | 
| dc.format.mimetype | application/pdf |  | 
| dc.language | فارسی |  | 
| dc.language.iso | fa_IR |  | 
| dc.publisher | دانشگاه تهران، پردیس ابوریحان | fa_IR | 
| dc.publisher | University of Tehran, College of Abureyhan | en_US | 
| dc.relation.ispartof | به زراعی کشاورزی | fa_IR | 
| dc.relation.ispartof | Journal of Crops Improvement | en_US | 
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22059/jci.2018.261091.2058 |  | 
| dc.subject | ارزش پراکسید | fa_IR | 
| dc.subject | اسیدیته | fa_IR | 
| dc.subject | پروفیل اسیدهای چرب | fa_IR | 
| dc.subject | ضریب خاموشی | fa_IR | 
| dc.subject | کارتنوئید | fa_IR | 
| dc.subject | کلروفیل | fa_IR | 
| dc.subject | محتوای فنل کل | fa_IR | 
| dc.title | ارزیابی کیفی روغن دو رقم زیتون طارم و دزفولی در شرایط اهواز | fa_IR | 
| dc.type | Text | en_US | 
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR | 
| dc.contributor.department | دانش آموخته کارشناسی ارشد، گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهید چمران اهواز، اهواز،ایران | fa_IR | 
| dc.contributor.department | استادیار،گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهید چمران اهواز، اهواز،ایران | fa_IR | 
| dc.contributor.department | استاد،گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهید چمران اهواز، اهواز،ایران | fa_IR | 
| dc.citation.volume | 20 |  | 
| dc.citation.issue | 4 |  | 
| dc.citation.spage | 903 |  | 
| dc.citation.epage | 915 |  |