نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorآقازاده مشگی, مهزادfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-01T21:36:19Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-10-22T21:36:19Z
dc.date.available1399-08-01T21:36:19Zfa_IR
dc.date.available2020-10-22T21:36:19Z
dc.date.issued2007-03-21en_US
dc.date.issued1386-01-01fa_IR
dc.date.submitted2015-01-05en_US
dc.date.submitted1393-10-15fa_IR
dc.identifier.citationآقازاده مشگی, مهزاد. (1386). بررسی شیرهای خام عرضه شده چند دامداری به یکی از کارخانه های تولید شیر استان تهران از نظر آلودگی به باکتریهای سرما دوست ، مقاوم به حرارت و گرما دوست. پاتوبیولوژی مقایسه ای, 4(116), 33-40.fa_IR
dc.identifier.issn2228-5962
dc.identifier.urihttp://jcp.srbiau.ac.ir/article_5798.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/463930
dc.description.abstractدر صورت سلامت حیوان ،شیر تا زمانی که در داخل پستان است حالت استریل دارد اما به محض خارج شدن میکروارگانیسمهایی از منابع مختلف آن را آلوده می کنند . از جمله باگکتریهای موجود در شیر گروههای باکتریهای سرما دوست و سرماکرا ،مقاوم به حرارت و گرما دوست هستند که هر یک منشا خاصی باعث آلودگی شیر می شوند . لذا به منظور تعیین آلودگی این گروههای باکتریایی و منشا باکترایی آنها این بررسی انجام گرفت . هدف از این بررسی ارزیابی وضعیت بهداشتی دامداری های مختلف و وضعیت آلودگی شیر تولید شده و عرضه شده به کارخانه توسط این دامداری ها از نظر جمعیت های مختلف باکتریایی بود.در این مطالعه 50 نمونه شیر خام عرضه شده به یکی از کارخانه های تولید فرآورده های لبنی استان تهران از نظر آلودگی به باکتری های ذکر شده مورد بررسی قرار گرفت . بیشترین تعداد باکتری سرما دوست قبل از پاستاریزاسیون 10<sup>6</sup>*3/2 CFU/ml وکمترین میزان آن 10<sup>3</sup>*1/6 CFU/ml به دست آمد.باسیلوسها و کوکسی های گرم مثبت عمده باکتری های شناسایی شده بودند .بیشترین تعداد باکتریهای مقاوم به حرارت در نمونه های مورد آزمایش 10<sup>6</sup> *5 CFU/ml و کمترین میزان آن منقی تعیین گردید . باسیلوسهای گرم مثبت ها گدار ، کوکسی های گرم مثبت و باسیلوسهای گرم منفی باکتریهای شناسایی شده بودند . باکتریهای گرمادوست در 18 نمونه از نمونه های مورد آزمایش منفی بوده و در 20 نمونه میانگین این باکتریها 10*1/5 CFU/ml تعیین گردید.در 12 نمونه تعداد باکتریهای گرما دوست بالا بود وبیش از CFU/ml 500 به دست آمد .باکتریهای جداشده شامل باسیلوسهای گرم مثبت اسپوردارو باسیلوسهای گرم مثبت بدون اسپور بودند. وضعیت موجود نشان دهنده بالا بودن آلودگی شیر در بعضی دامداریها می باشد به همین علت احتمالا آموزشهای لازم به شکل موثرتر جهت آگاهی دادن به دامداران به منظور کاهش آلودگی های شیر خام موثر خواهد بود.fa_IR
dc.format.extent247
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی - واحد علوم و تحقیقات تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofپاتوبیولوژی مقایسه ایfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Comparative Pathobiologyen_US
dc.subjectشیر خامfa_IR
dc.subjectباکتریهای سرمادوستfa_IR
dc.subjectباکتریهای مقاوم به حرارتfa_IR
dc.subjectباکتریهای گرمادوستfa_IR
dc.titleبررسی شیرهای خام عرضه شده چند دامداری به یکی از کارخانه های تولید شیر استان تهران از نظر آلودگی به باکتریهای سرما دوست ، مقاوم به حرارت و گرما دوستfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentنداردfa_IR
dc.citation.volume4
dc.citation.issue116
dc.citation.spage33
dc.citation.epage40


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد