مرور دوره 7, شماره1 ( پیاپی28) بر اساس موضوع "ماهی زرده"

  • مطالعه فلور میکروبی مولّد آنزیم هیستیدین دکربوکسیلاز در ماهی زرده 

    کوهدار, ولی اله؛ رضویلر, ودود؛ مطلبی, عباسعلی (دانشگاه آزاد اسلامی - واحد علوم و تحقیقات تهران, 2010-05-22)
    مسمومیّت هیستامینی یک مسمومیّت غذایی با گستره جهانی می‌باشد؛ عوامل ایجاد کننده آن، آمین های بیوژن می باشند که بوسیله گونه های مختلفی از باکتری‌ها تولید می شوند. هدف از این تحقیق، شناسایی باکتری‌های تولید کننده آنزیم هیستیدین ...