| dc.contributor.author | پورفلاح, دکتر فاطمه | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-08-01T01:00:14Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-10-22T01:00:14Z | |
| dc.date.available | 1399-08-01T01:00:14Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-10-22T01:00:14Z | |
| dc.date.issued | 1997-10-23 | en_US |
| dc.date.issued | 1376-08-01 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | پورفلاح, دکتر فاطمه. (1376). تأثیر زمان نگهداری و میزان اسیدیته شیر خام بر نقطه انجماد آن. مجله تحقیقات دامپزشکی (Journal of Veterinary Research), 52(3) | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2008-2525 | |
| dc.identifier.issn | 2251-6190 | |
| dc.identifier.uri | https://jvr.ut.ac.ir/article_14610.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/448987 | |
| dc.description.abstract | 70 نمونه شیرخام مخلوط دامداریهای طرف قرارداد با یکی از کارخانه های تولید کننده شیر پاستوریزه در تهران از محل کارخانه تهیه گردید. تیتراسیدیته و نقطه انجماد شیرها در روز اول و بعد از یک هفته نگهداری در یخچال اندازه گیری شد. تیتراسیدیته بوسیله سنجش اسیدیته به روش سود دسی نرمال و تعیین نقطه انجماد بوسیله دستگاه کریوسکوپ مدل cryotest ساخت کارخانه ژربر انجام گرفت.
در این بررسی درصد نمونه هایی که نقطه انجماد آنها بالاتر از 530-درجه سانتیگراد بود بعد از یک هفته از 85/43 درصد به 71/15 درصد کاهش یافت و برعکس درصد نمونه هایی که نقطه انجماد آنها کمتر از 550/0- درجه سانتیگراد بود بعد از یک هفته 42/1 درصد به 20 درصد افزایش یافته ،همچنین میزان اسیدیته در روز اول آزمایش بین 5/13 تا 5/33 (بامتوسط 64/17)درجه در نیک بود که میزان 2/16تا3/42 (با متوسط05/21) درجه بعد از یک هفته نگهداری در یخچال افزایش یافت. با استفاده از فرمول های آماری رابطه خطی معنی داری بین اسیدیته شیر و نقطه انجماد بدست آمد(p<0/05). | fa_IR |
| dc.format.extent | 252 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه تهران | fa_IR |
| dc.publisher | دانشگاه تهران | en_US |
| dc.relation.ispartof | مجله تحقیقات دامپزشکی (Journal of Veterinary Research) | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Journal of Veterinary Research | en_US |
| dc.subject | اسیدیته | fa_IR |
| dc.subject | شیر | fa_IR |
| dc.subject | نقطه انجماد | fa_IR |
| dc.title | تأثیر زمان نگهداری و میزان اسیدیته شیر خام بر نقطه انجماد آن | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.citation.volume | 52 | |
| dc.citation.issue | 3 | |