نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorعراقیه فراهانی, سانازfa_IR
dc.contributor.authorاسکندری, سهیلfa_IR
dc.contributor.authorاکبری آدرگانی, بهروزfa_IR
dc.contributor.authorهادیانی, محمدرسولfa_IR
dc.contributor.authorشعیبی, َشهرامfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-01T00:43:36Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-10-22T00:43:37Z
dc.date.available1399-08-01T00:43:36Zfa_IR
dc.date.available2020-10-22T00:43:37Z
dc.date.issued2014-06-22en_US
dc.date.issued1393-04-01fa_IR
dc.date.submitted2013-10-28en_US
dc.date.submitted1392-08-06fa_IR
dc.identifier.citationعراقیه فراهانی, ساناز, اسکندری, سهیل, اکبری آدرگانی, بهروز, هادیانی, محمدرسول, شعیبی, َشهرام. (1393). بررسی میزان جیوه در میگوهای عرضه شده در بازار تهران. مجله تحقیقات دامپزشکی (Journal of Veterinary Research), 69(2), 191-195. doi: 10.22059/jvr.2014.50993fa_IR
dc.identifier.issn2008-2525
dc.identifier.issn2251-6190
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22059/jvr.2014.50993
dc.identifier.urihttps://jvr.ut.ac.ir/article_50993.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/448188
dc.description.abstractزمینـه مطالعه: میگو منبع غنی از پروتئین‌ها، پپتیدها، اسیدهای آمینه، مس، منیزیم، ید و روی بوده و مصرف این محصول روبه گسترش می‌باشد. متأسفانه در چند سال اخیر جیوه از راه‌های مختلف و به مقادیر بسیار زیادی وارد اکوسیستم‌های آبی و دریایی شده که به دلیل تجمع بیولوژیک، ماندگاری بالا و خطرات مسمومیت آن؛ قابل تامل و بررسی خواهد بود. هدف: تعیین سطح آلودگی به جیوه در میگوهای عرضه شده در سطح شهر تهران و مقایسه آن با حد مجاز بین المللی. روش کار: بدین منظور 19 عدد نمونه به صورت تصادفی از نقاط مختلف شهر تهران جمع آوری و مورد بررسی قرار گرفت. میزان جیوه با استفاده از دستگاه ‌Mercury Analyzer‌ مدل ‌80 DMA‌ و روش کار استاندارد ‌6722ASTM D‌ اندازه گیری شد. نتایج به دست آمده با استفاده از تحلیل واریانس یک‌طرفه مقایسه شدند. نتایج: نتایج حاصل نشان داد که به طور میانگین مقدار جیوه در عضله نمونه‌های مورد آزمـایش g/g‌h59/8 ± 44/76  با توجه به اینکه میزان جیوه کمتر از حد مجاز WHO و g/g( FAO‌h500) بود. نتیجه گیری نهایی: مصرف میگوهای عرضه شده در سطح شهر تهران از نظر میزان جیوه بلامانع بوده و خطرات جدی بر سلامتی انسان ندارد.fa_IR
dc.format.extent331
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تهرانfa_IR
dc.publisherدانشگاه تهرانen_US
dc.relation.ispartofمجله تحقیقات دامپزشکی (Journal of Veterinary Research)fa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Veterinary Researchen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22059/jvr.2014.50993
dc.subjectمیگوfa_IR
dc.subjectجیوهfa_IR
dc.subjectحد مجاز مصرفfa_IR
dc.titleبررسی میزان جیوه در میگوهای عرضه شده در بازار تهرانfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentدانش آموخته، دانشگاه آزاد اسلامی علوم و تحقیقات واحد ساری، مازندران– ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه شیمی غذا با منشأ دامی، مرکز تحقیقات آزمایشگاهی غذا و دارو، مرکز آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا و دارو، سازمان غذا و دارو، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تهران– ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentمرکز تحقیقات آزمایشگاهی غذا و دارو، مرکز آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا و دارو، ‌ سازمان غذا و دارو، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تهران–ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه سم شناسی و آلاینده‌ها، مرکز تحقیقات آزمایشگاهی غذا و دارو، مرکز آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا و دارو، سازمان غذا و دارو، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تهران– ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه سم شناسی و آلاینده‌ها، مرکز تحقیقات آزمایشگاهی غذا و دارو، مرکز آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا و دارو، سازمان غذا و دارو، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تهران– ایرانfa_IR
dc.citation.volume69
dc.citation.issue2
dc.citation.spage191
dc.citation.epage195


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد