مرور دوره 69, شماره 3 بر اساس موضوع "جوجه گوشتی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
اثرات مکمل سازی جیره با سین بیوتیک و منابع مختلف عنصر روی بر عملکرد، ایمنی و مورفولوژی روده در جوجههای گوشتی
(دانشگاه تهراندانشگاه تهران, 2014-09-23)زمینه مطالعه: استفاده از سین بیوتیک و منابع مختلف عنصر روی در تغذیه جوجههای گوشتی باعث بهبود عملکرد و ایمنی میگردد. هدف: این آزمـایـش با هدف ارزیابی اثرات سطوح مختلف سین بیوتیک نوع بایومین ایمبو و منابع مختلف عنصر روی ...



