نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorقلیچ, سیماfa_IR
dc.contributor.authorزرین کمر, فاطمهfa_IR
dc.contributor.authorنیکنام, وحیدfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-30T22:39:51Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-10-21T22:39:52Z
dc.date.available1399-07-30T22:39:51Zfa_IR
dc.date.available2020-10-21T22:39:52Z
dc.date.issued2015-05-22en_US
dc.date.issued1394-03-01fa_IR
dc.date.submitted2012-11-28en_US
dc.date.submitted1391-09-08fa_IR
dc.identifier.citationقلیچ, سیما, زرین کمر, فاطمه, نیکنام, وحید. (1394). بررسی میزان انباشتگی سرب و تاثیر آن بر فعالیت آنزیم پراکسیداز، محتوای ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی در مرحله جوانه زنی در گیاه یونجه (Medicago sativa L.). مجله پژوهشهای گیاهی (مجله زیست شناسی ایران), 28(1), 164-174. doi: 28116fa_IR
dc.identifier.issn2383-2592
dc.identifier.issn2383-2606
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/28116
dc.identifier.urihttp://plant.ijbio.ir/article_546.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/444043
dc.description.abstractچکیده<br />براساس داده های آژانس حفاظت محیط زیست، سرب مهم ترین فلز آلاینده محیط می باشد. در این تحقیق تاثیر فلز سرب بر گیاه یونجه در مرحله جوانه زنی مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظوردانه رست های 7 روزه یونجه در محیط هیدروپونیک تحت تیمار غلظت های 0،120،240، 500 و 1000 میکرومولار سرب قرار گرفتند و پس از 10 روز بررسی های ریخت شناختی و فیزیولوژیک بر روی آنها انجام گرفت. براساس نتایج میزان جذب سرب در اندام هوایی و ریشه ها با افزایش غلظت سرب در محیط افزایش یافت و در نتیجه میزان رشد گیاه با افزایش میزان جذب سرب کاهش یافت. میزان تولید پراکسید هیدروژن و مالون دی آلدهید به عنوان شاخص های تنش اکسیداتیو افزایش یافت. تحت تنش سرب میزان تولید فلاونوئیدها و فعالیت آنزیم پراکسیداز در اندام هوایی و ریشه ها افزایش یافت و میزان ترکیبات فنولی در ریشه ها کاهش و در اندام هوایی افزایش نشان داد.fa_IR
dc.format.extent434
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherانجمن زیست شناسی ایرانfa_IR
dc.publisherIranian Biology Societyen_US
dc.relation.ispartofمجله پژوهشهای گیاهی (مجله زیست شناسی ایران)fa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Plant Research (Iranian Journal of Biology)en_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/28116
dc.subjectپراکسیدازfa_IR
dc.subjectترکیبات فنولیfa_IR
dc.subjectسربfa_IR
dc.subjectفلاونوئیدfa_IR
dc.subjectیونجهfa_IR
dc.titleبررسی میزان انباشتگی سرب و تاثیر آن بر فعالیت آنزیم پراکسیداز، محتوای ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی در مرحله جوانه زنی در گیاه یونجه (Medicago sativa L.)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه تربیت مدرسfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه تربیت مدرسfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه تهرانfa_IR
dc.citation.volume28
dc.citation.issue1
dc.citation.spage164
dc.citation.epage174


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد