دوره 5, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
تأثیر سطوح مختلف عصاره آبی جلبک دریایی Sargassum angustifoliom در جیره بر ترکیبات شیمیایی بدن بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان
(2017-05-22)برای بهبود عملکرد پرورش ماهیان استفاده از انواع محرکهای رشد در جیره می تواند راه گشا باشد. تأثیر سطوح مختلف عصاره آبی جلبک دریایی Sargassum angustifoliom در جیره روی کیفیت شیمیایی بدن ماهی قزلآلای رنگین کمان ...
-
اثرات تغییرات فسفر و اسیدیته محیط کشت سیانوباکتر Nostoc calcicola بر میزان تولید پلی بتا هیدروکسی بوتیرات
(2017-05-22)جهت بررسی تغییرات فسفر و اسیدیته محیط کشت سیانوباکتر Nostoc calcicola بر میزان تولید پلی بتا هیدروکسی بوتیرات (PHB) مطالعهای صورت گرفت. برای این منظور میزان تولید این پلیمر در سیانوباکتر Nostoc calcicola ...
-
رابطه طول-وزن چهار گونه تجاری در سواحل شمالی خلیج فارس
(2017-05-22)به منظور بررسی رابطه طول-وزن گونههای ساردین رنگین کمان Dussumieria acuta، یلی چهارخطی Pelates quadrilineatus، پنجزاری Leiognathus daure و گواف لکه دار Nematalosa nasus، تعداد ...
-
بررسی مقایسه ای ساختار استخوانی سر فیل ماهی (Huso huso) و دورگه تاسماهی سیبری نر × فیل ماهی ماده (Huso huso♀ × Acipenser baeri♂)
(2017-05-22)دورگهگیری در میان بسیاری از گونههای تاسماهیان جهت دستیابی به نمونههایی با صفات برتر مرسوم است. از آنجاییکه شناخت عملکردهای مهم ماهی از جمله تغذیه و تنفس بدون شناخت کامل استخوانها به ویژه سر امکان پذیر نمیباشد، از ...



