مرور دوره 29, شماره 2 بر اساس موضوع "اسپیرولینا"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
اثرات تغذیه با پودر جلبک اسپیرولینای (Spirulina platensis)ریزکپسوله شده و غیر کپسوله بر فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدانی و قابلیت هضم مواد مغذی جوجههای گوشتی (راس 308)
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2020-06-21)این آزمایش به منظور بررسی اثر افزودن پودر جلبک اسپیرولینا ریزکپسوله شده و غیرکپسوله به جیره بر فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدانی و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجههای گوشتی به مدت 6 هفته انجام شد. در این آزمایش تعداد 360 قطعه ...



