نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorخطیب‌جو, علیfa_IR
dc.contributor.authorحیدرزاده, زینبfa_IR
dc.contributor.authorجعفری, مسعودfa_IR
dc.contributor.authorاعلائی, مریمfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T12:25:27Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T12:25:28Z
dc.date.available1399-07-09T12:25:27Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T12:25:28Z
dc.date.issued2017-08-23en_US
dc.date.issued1396-06-01fa_IR
dc.date.submitted2017-10-08en_US
dc.date.submitted1396-07-16fa_IR
dc.identifier.citationخطیب‌جو, علی, حیدرزاده, زینب, جعفری, مسعود, اعلائی, مریم. (1396). تاثیر پودر سیر و آنتی بیوتیک فلاوومایسین بر عملکرد جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های حاوی سطوح متفاوت چربی خام. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 27(2), 15-26.fa_IR
dc.identifier.issn2008-5125
dc.identifier.issn2676-5705
dc.identifier.urihttps://animalscience.tabrizu.ac.ir/article_6608.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/421767
dc.description.abstract<strong>زمینه مطالعاتی:</strong> سطح چربی جیره ممکن است روی تاثیرگذاری گیاهان داروئی و عصاره آنها بر عملکرد طیور موثر باشد. <strong>هدف: </strong>این تحقیق به منظور ارزیابی تاثیر پودر سیر و آنتی­بیوتیک فلاوومایسین بر عملکرد و قابلیت هضم چربی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با سطوح متفاوت چربی انجام گرفت. <strong>روش کار:</strong> سیصد قطعه جوجه­ گوشتی سویه راس 308 با آرایش فاکتوریل (2×3) با 2 سطح چربی خام جیره و 3 نوع افزودنی در قالب طرح بلوک­‌های کامل تصادفی به 6 تیمار، 5 تکرار و 10 پرنده در هر تکرار اختصاص داده شدند. جیره‌های آزمایشی عبارت بودند از 1) جیره پایه (حاوی 3% چربی)، 2) جیره پایه بعلاوه 2% چربی (جیره 5% چربی)، 3) جیره پایه بعلاوه 5/1% پودر سیر، 4) جیره 5% چربی بعلاوه 5/1% پودر سیر، 5) جیره پایه بعلاوه فلاوومایسین (200 گرم در تن) و 6) جیره 5% چربی بعلاوه فلاوومایسین (200 گرم در تن). <strong>نتایج: </strong>نتایج آزمایش نشان داد که جیر‌ه‌های آزمایشی تاثیر معنی‌داری بر خوراک مصرفی، ضریب تبدیل خوراک، قابلیت هضم چربی، متابولیت‌های خونی، درصد اجزای لاشه و جمعیت سلول‌های خونی جوجه‌های گوشتی نداشتند (05/0P > ) اما جوجه‌های دریافت کننده جیره پایه همراه با آنتی‌بیوتیک فلاوومایسین یا جیره حاوی مکمل چربی همراه با پودر سیر دارای افزایش وزن بدن بالاتری نسبت به گروه شاهد بودند (05/0P < ). جوجه‌های دریافت کننده جیره‌ دارای مکمل چربی دارای IgG اولیه و کل بالاتری نبست به جوجه‌های دریافت کننده جیره پایه بودند (05/0P < ). همچنین جوجه‌های دریافت کننده جیره‌های حاوی پودر سیر دارای IgM و آنتی‌بادی کل اولیه و ثانویه و همچنین IgG ثانویه بالاتری نسبت به گره شاهد بودند (05/0P < ). <strong>نتیجه‌گیری نهایی:</strong> در مجموع، سطح چربی جیره موجب کاهش معنی‌دار خوراک مصرفی جوجه‌های گوشتی شد ولیکن پودر سیر موجب بهبود پاسخ ایمنی هومورال جوجه­های گوشتی گردید.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تبریزfa_IR
dc.publisherUniversity of Tabrizen_US
dc.relation.ispartofپژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی)fa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Animal Science Researchesen_US
dc.subjectایمنیfa_IR
dc.subjectجوجه گوشتیfa_IR
dc.subjectعملکردfa_IR
dc.subjectقابلیت هضم چربیfa_IR
dc.titleتاثیر پودر سیر و آنتی بیوتیک فلاوومایسین بر عملکرد جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های حاوی سطوح متفاوت چربی خامfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم دامی دانشگاه ایلامfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی آستاراfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی آستاراfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم دامی دانشگاه ایلامfa_IR
dc.citation.volume27
dc.citation.issue2
dc.citation.spage15
dc.citation.epage26


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد