نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorکیانی, علیfa_IR
dc.contributor.authorشریفی, سید داودfa_IR
dc.contributor.authorغضنفری, شکوفهfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T12:25:20Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T12:25:20Z
dc.date.available1399-07-09T12:25:20Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T12:25:20Z
dc.date.issued2016-08-22en_US
dc.date.issued1395-06-01fa_IR
dc.date.submitted2016-09-10en_US
dc.date.submitted1395-06-20fa_IR
dc.identifier.citationکیانی, علی, شریفی, سید داود, غضنفری, شکوفه. (1395). اثر سطوح روغن کانولا و لایزین بر عملکرد، پروفایل اسید‌های چرب گوشت سینه و فراسنجه-های لیپیدی سرم خون جوجه‌های گوشتی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 26(2), 107-119.fa_IR
dc.identifier.issn2008-5125
dc.identifier.issn2676-5705
dc.identifier.urihttps://animalscience.tabrizu.ac.ir/article_5100.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/421727
dc.description.abstract<strong>زمینه مطالعاتی</strong>: اسید­های چرب امگا-3 و نسبت آنها با اسیدهای چرب امگا6  تأثیر مهمی بر  سلامتی جامعه و کاهش بیماری های قلبی- عروقی، ورم مفاصل و دیابت دارند. <strong>هدف:</strong> این آزمایش به منظور بررسی تأثیر  سطوح روغن کانولا و اسید آمینه لایزین برعملکرد،  ترکیب اسید­های­ چرب گوشت و فراسنجه­های لپیدی سرم جوجه های گوشتی انجام شد. <strong>روش کار</strong>: از  240 قطعه جوجه گوشتی راس 308 در یک آزمایش فاکتوریل 2×3 با سه سطح روغن کانولا (یک، سه و پنج درصد) و دو سطح لایزین (سطح پیشنهادی و 25درصد بالاتر از سطح پیشنهادی) در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تکرار و 10 پرنده در هر تکرار، استفاده شد. در 42 روزگی، 2پرنده از هر تکرار کشتار و پروفایل اسید­های چرب در نمونه­های گوشت سینه تعیین شد. <strong>نتایج:</strong> جوجه‌هایی که جیره‌های دارای 5 درصد روغن کانولا دریافت کردند رشد بیشتری داشتند (05/0>P). افزایش وزن روزانه پرندگانی که جیره های دارای 5 درصد روغن و سطح  پیشنهادی لایزین دریافت کردند بیشتر از پرندگانی تغذیه شده با جیره های حاوی سطوح دیگر چربی و دو سطح لیزین بود(05/0P<). مقدار اسید میرستیک(C14:0) و اسید اولئیک(C18 n-9) در گوشت سینه پرندگانی که باجیره حاوی 5 درصد روغن تغذیه شدند، بیشتر از سایر تیمارها بود (05/0P<). تغذیه جوجه­ها با جیره­ها­ی 3 و 5 درصد روغن کانولا، محتوای اسید لینولنیک را افزایش داد، ولی موجب کاهش اسید آراشیدونیک گوشت سینه شد (05/0P<). پرندگانی که جیره حاوی 5 درصد روغن کانولا و سطح بالاتر لایزین را دریافت کردند، بیشترین مقدار اسید میرستیک (C14) را در گوشت داشتند (05/0P<). پرندگانی که جیره­های حاوی 5 درصد روغن و سطح پیشنهادی لایزین را دریافت کرده بودند مقدار تری­گلیسرید بالاتری را نسبت به سایر تیمارها در سرم خود داشتند. <strong>نتیجه گیری نهائی:</strong>  بر اساس نتایج این آزمایش، جیره دارای 5 درصد روغن کانولا و سطح پیشنهادی لیزین، موجب بهبود افزایش وزن می شود ولی تاثیری بر میزان اسید­های چرب غیر اشباع در گوشت سینه جوجه‌های گوشتی ندارد.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تبریزfa_IR
dc.publisherUniversity of Tabrizen_US
dc.relation.ispartofپژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی)fa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Animal Science Researchesen_US
dc.subjectروغن کانولاfa_IR
dc.subjectجوجه گوشتیfa_IR
dc.subjectلایزینfa_IR
dc.subjectعملکردfa_IR
dc.subjectاسیدهای چربfa_IR
dc.titleاثر سطوح روغن کانولا و لایزین بر عملکرد، پروفایل اسید‌های چرب گوشت سینه و فراسنجه-های لیپیدی سرم خون جوجه‌های گوشتیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.department1 دانش اموخته کارشناسی ارشد، گروه علوم دام و طیور، پردیس ابوریحان، دانشگاه تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار گروه علوم دام و طیور، پردیس ابوریحان، دانشگاه تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیارگروه علوم دام و طیور، پردیس ابوریحان، دانشگاه تهرانfa_IR
dc.citation.volume26
dc.citation.issue2
dc.citation.spage107
dc.citation.epage119


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد