| dc.contributor.author | شبخوان, سهیلا | fa_IR | 
| dc.contributor.author | باشتنی, مسلم | fa_IR | 
| dc.contributor.author | نعیمی پور یونسی, حسین | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T12:25:16Z | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T12:25:16Z |  | 
| dc.date.available | 1399-07-09T12:25:16Z | fa_IR | 
| dc.date.available | 2020-09-30T12:25:16Z |  | 
| dc.date.issued | 2016-04-20 | en_US | 
| dc.date.issued | 1395-02-01 | fa_IR | 
| dc.date.submitted | 2016-05-18 | en_US | 
| dc.date.submitted | 1395-02-29 | fa_IR | 
| dc.identifier.citation | شبخوان, سهیلا, باشتنی, مسلم, نعیمی پور یونسی, حسین. (1395). تاثیر استفاده از ملاس و آب پنیر بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات کیفی  علوفه سورگوم سیلو شده. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 26(1), 27-41. | fa_IR | 
| dc.identifier.issn | 2008-5125 |  | 
| dc.identifier.issn | 2676-5705 |  | 
| dc.identifier.uri | https://animalscience.tabrizu.ac.ir/article_4756.html |  | 
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/421705 |  | 
| dc.language | فارسی |  | 
| dc.language.iso | fa_IR |  | 
| dc.publisher | دانشگاه تبریز | fa_IR | 
| dc.publisher | University of Tabriz | en_US | 
| dc.relation.ispartof | پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی) | fa_IR | 
| dc.relation.ispartof | Journal of Animal Science Researches | en_US | 
| dc.title | تاثیر استفاده از ملاس و آب پنیر بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات کیفی  علوفه سورگوم سیلو شده | fa_IR | 
| dc.type | Text | en_US | 
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR | 
| dc.citation.volume | 26 |  | 
| dc.citation.issue | 1 |  | 
| dc.citation.spage | 27 |  | 
| dc.citation.epage | 41 |  |