نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorشبخوان, سهیلاfa_IR
dc.contributor.authorباشتنی, مسلمfa_IR
dc.contributor.authorنعیمی پور یونسی, حسینfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T12:25:16Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T12:25:16Z
dc.date.available1399-07-09T12:25:16Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T12:25:16Z
dc.date.issued2016-04-20en_US
dc.date.issued1395-02-01fa_IR
dc.date.submitted2016-05-18en_US
dc.date.submitted1395-02-29fa_IR
dc.identifier.citationشبخوان, سهیلا, باشتنی, مسلم, نعیمی پور یونسی, حسین. (1395). تاثیر استفاده از ملاس و آب پنیر بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات کیفی علوفه سورگوم سیلو شده. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 26(1), 27-41.fa_IR
dc.identifier.issn2008-5125
dc.identifier.issn2676-5705
dc.identifier.urihttps://animalscience.tabrizu.ac.ir/article_4756.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/421705
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تبریزfa_IR
dc.publisherUniversity of Tabrizen_US
dc.relation.ispartofپژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی)fa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Animal Science Researchesen_US
dc.titleتاثیر استفاده از ملاس و آب پنیر بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات کیفی علوفه سورگوم سیلو شدهfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume26
dc.citation.issue1
dc.citation.spage27
dc.citation.epage41


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد