نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorرستم زاده, پرویزfa_IR
dc.contributor.authorتقی زاده, اکبرfa_IR
dc.contributor.authorحسین‌خانی, علیfa_IR
dc.contributor.authorمقدم, غلامعلیfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T12:25:11Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T12:25:11Z
dc.date.available1399-07-09T12:25:11Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T12:25:11Z
dc.date.issued2015-08-23en_US
dc.date.issued1394-06-01fa_IR
dc.date.submitted2015-09-26en_US
dc.date.submitted1394-07-04fa_IR
dc.identifier.citationرستم زاده, پرویز, تقی زاده, اکبر, حسین‌خانی, علی, مقدم, غلامعلی. (1394). تأثیر مخمر ساکارومایسس سرویسیا بر قابلیت هضم جیره های پرواری و فاکتورهای شکمبه ای و متابولیت های خونی گوسفند. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25(2), 175-188.fa_IR
dc.identifier.issn2008-5125
dc.identifier.issn2676-5705
dc.identifier.urihttps://animalscience.tabrizu.ac.ir/article_3862.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/421673
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تبریزfa_IR
dc.publisherUniversity of Tabrizen_US
dc.relation.ispartofپژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی)fa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Animal Science Researchesen_US
dc.titleتأثیر مخمر ساکارومایسس سرویسیا بر قابلیت هضم جیره های پرواری و فاکتورهای شکمبه ای و متابولیت های خونی گوسفندfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume25
dc.citation.issue2
dc.citation.spage175
dc.citation.epage188


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد