تأثیر مخمر ساکارومایسس سرویسیا بر قابلیت هضم جیره های پرواری و فاکتورهای شکمبه ای و متابولیت های خونی گوسفند
| dc.contributor.author | رستم زاده, پرویز | fa_IR | 
| dc.contributor.author | تقی زاده, اکبر | fa_IR | 
| dc.contributor.author | حسینخانی, علی | fa_IR | 
| dc.contributor.author | مقدم, غلامعلی | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T12:25:11Z | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T12:25:11Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T12:25:11Z | fa_IR | 
| dc.date.available | 2020-09-30T12:25:11Z | |
| dc.date.issued | 2015-08-23 | en_US | 
| dc.date.issued | 1394-06-01 | fa_IR | 
| dc.date.submitted | 2015-09-26 | en_US | 
| dc.date.submitted | 1394-07-04 | fa_IR | 
| dc.identifier.citation | رستم زاده, پرویز, تقی زاده, اکبر, حسینخانی, علی, مقدم, غلامعلی. (1394). تأثیر مخمر ساکارومایسس سرویسیا بر قابلیت هضم جیره های پرواری و فاکتورهای شکمبه ای و متابولیت های خونی گوسفند. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25(2), 175-188. | fa_IR | 
| dc.identifier.issn | 2008-5125 | |
| dc.identifier.issn | 2676-5705 | |
| dc.identifier.uri | https://animalscience.tabrizu.ac.ir/article_3862.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/421673 | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه تبریز | fa_IR | 
| dc.publisher | University of Tabriz | en_US | 
| dc.relation.ispartof | پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی) | fa_IR | 
| dc.relation.ispartof | Journal of Animal Science Researches | en_US | 
| dc.title | تأثیر مخمر ساکارومایسس سرویسیا بر قابلیت هضم جیره های پرواری و فاکتورهای شکمبه ای و متابولیت های خونی گوسفند | fa_IR | 
| dc.type | Text | en_US | 
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR | 
| dc.citation.volume | 25 | |
| dc.citation.issue | 2 | |
| dc.citation.spage | 175 | |
| dc.citation.epage | 188 | 
فایلهای این مورد
| فایلها | اندازه | قالب | مشاهده | 
|---|---|---|---|
| فایلی با این مورد مرتبط نشده است. | |||



