| dc.contributor.author | بیات, سهیلا | fa_IR |
| dc.contributor.author | سالاری, سمیه | fa_IR |
| dc.contributor.author | طاطار, احمد | fa_IR |
| dc.contributor.author | ساری, محسن | fa_IR |
| dc.contributor.author | میرزاده, خلیل | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T12:20:14Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T12:20:14Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T12:20:14Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T12:20:14Z | |
| dc.date.issued | 2018-02-20 | en_US |
| dc.date.issued | 1396-12-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2016-12-02 | en_US |
| dc.date.submitted | 1395-09-12 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | بیات, سهیلا, سالاری, سمیه, طاطار, احمد, ساری, محسن, میرزاده, خلیل. (1396). اثر سطوح مختلف اسانس مروتلخ بر عملکرد و برخی فراسنجههای خونی و ایمنی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی. تحقیقات تولیدات دامی, 6(4), 69-80. doi: 10.22124/ar.2018.2756 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2252-0872 | |
| dc.identifier.issn | 2538-6107 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22124/ar.2018.2756 | |
| dc.identifier.uri | https://ar.guilan.ac.ir/article_2756.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/420041 | |
| dc.description.abstract | به منظور بررسی سطوح مختلف اسانس مروتلخ بر عملکرد و برخی فراسنجههای خونی و ایمنی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی، آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تیمار (صفر، 150، 300 و 450 میلیگرم در کیلوگرم اسانس مروتلخ)، به مدت 42 روز انجام شد. تنش گرمایی از سن 22 روزگی اعمال شد. هر سه سطح اسانس به کار برده شده باعث کاهش معنیدار مصرف خوراک در مقایسه با گروه شاهد در دوره آغازین شد، ولی در دوره رشد و کل دوره پرورش پرندگان تغذیه شده با سطح 450 میلیگرم در کیلوگرم اسانس بالاترین مصرف خوراک را نشان دادند. استفاده از هر سه سطح اسانس مروتلخ باعث کاهش معنیدار ضریب تبدیل خوراک در دورههای آغازین، رشد و کل دوره نسبت به تیمار شاهد شد (05/0P | fa_IR |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه گیلان | fa_IR |
| dc.publisher | University of Guilan | en_US |
| dc.relation.ispartof | تحقیقات تولیدات دامی | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Animal Production Research | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22124/ar.2018.2756 | |
| dc.subject | اسانس مروتلخ | fa_IR |
| dc.subject | تنش گرمایی | fa_IR |
| dc.subject | سیستم ایمنی | fa_IR |
| dc.subject | فراسنجههای خونی | fa_IR |
| dc.subject | عملکرد | fa_IR |
| dc.subject | تغذیه طیور | fa_IR |
| dc.title | اثر سطوح مختلف اسانس مروتلخ بر عملکرد و برخی فراسنجههای خونی و ایمنی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانش آموخته کارشناسی ارشد گروه علوم دامی، دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشیار گروه علوم دامی، دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان | fa_IR |
| dc.contributor.department | استادیار گروه علوم دامی، دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشیار گروه علوم دامی، دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشیار گروه علوم دامی، دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان | fa_IR |
| dc.citation.volume | 6 | |
| dc.citation.issue | 4 | |
| dc.citation.spage | 69 | |
| dc.citation.epage | 80 | |