نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorبیات, سهیلاfa_IR
dc.contributor.authorسالاری, سمیهfa_IR
dc.contributor.authorطاطار, احمدfa_IR
dc.contributor.authorساری, محسنfa_IR
dc.contributor.authorمیرزاده, خلیلfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T12:20:14Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T12:20:14Z
dc.date.available1399-07-09T12:20:14Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T12:20:14Z
dc.date.issued2018-02-20en_US
dc.date.issued1396-12-01fa_IR
dc.date.submitted2016-12-02en_US
dc.date.submitted1395-09-12fa_IR
dc.identifier.citationبیات, سهیلا, سالاری, سمیه, طاطار, احمد, ساری, محسن, میرزاده, خلیل. (1396). اثر سطوح مختلف اسانس مروتلخ بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی و ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی. تحقیقات تولیدات دامی, 6(4), 69-80. doi: 10.22124/ar.2018.2756fa_IR
dc.identifier.issn2252-0872
dc.identifier.issn2538-6107
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22124/ar.2018.2756
dc.identifier.urihttps://ar.guilan.ac.ir/article_2756.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/420041
dc.description.abstractبه منظور بررسی سطوح مختلف اسانس مروتلخ بر عملکرد و برخی فراسنجه­های خونی و ایمنی جوجه­های گوشتی تحت تنش گرمایی، آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تیمار (صفر، 150، 300 و 450 میلی­گرم در کیلوگرم اسانس مروتلخ)، به مدت 42 روز انجام شد. تنش گرمایی از سن 22 روزگی اعمال شد. هر سه سطح اسانس به کار برده شده باعث کاهش معنی­دار مصرف خوراک در مقایسه با گروه شاهد در دوره آغازین شد، ولی در دوره رشد و کل دوره پرورش پرندگان تغذیه شده با سطح 450 میلی­گرم در کیلوگرم اسانس بالاترین مصرف خوراک را نشان دادند. استفاده از هر سه سطح اسانس مروتلخ باعث کاهش معنی‌دار ضریب تبدیل خوراک در دوره‌های آغازین، رشد و کل دوره نسبت به تیمار شاهد شد (05/0Pfa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه گیلانfa_IR
dc.publisherUniversity of Guilanen_US
dc.relation.ispartofتحقیقات تولیدات دامیfa_IR
dc.relation.ispartofAnimal Production Researchen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22124/ar.2018.2756
dc.subjectاسانس مروتلخfa_IR
dc.subjectتنش گرماییfa_IR
dc.subjectسیستم ایمنیfa_IR
dc.subjectفراسنجه‌های خونیfa_IR
dc.subjectعملکردfa_IR
dc.subjectتغذیه طیورfa_IR
dc.titleاثر سطوح مختلف اسانس مروتلخ بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی و ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرماییfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانش آموخته کارشناسی ارشد گروه علوم دامی، دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار گروه علوم دامی، دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستانfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه علوم دامی، دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار گروه علوم دامی، دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار گروه علوم دامی، دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستانfa_IR
dc.citation.volume6
dc.citation.issue4
dc.citation.spage69
dc.citation.epage80


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد