نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorزابلی, خلیلfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T12:20:06Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T12:20:06Z
dc.date.available1399-07-09T12:20:06Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T12:20:06Z
dc.date.issued2016-11-21en_US
dc.date.issued1395-09-01fa_IR
dc.date.submitted2017-01-02en_US
dc.date.submitted1395-10-13fa_IR
dc.identifier.citationزابلی, خلیل. (1395). مقایسه برازش برخی از مدل های ریاضی به منظور توصیف کینتیک تخمیر شکمبه ای بر اساس آزمون تولید گاز برای علوفه یونجه. تحقیقات تولیدات دامی, 5(3), 35-47.fa_IR
dc.identifier.issn2252-0872
dc.identifier.issn2538-6107
dc.identifier.urihttps://ar.guilan.ac.ir/article_2020.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/419994
dc.description.abstractدر این تحقیق از مدل­های ریاضی برای بررسی کینتیک تخمیر شکمبه­ای علوفه یونجه استفاده شد. این مدل­ها شامل مدل نمایی (EXP)، میکائیلیس-­منتن (MIC)، میچرلینگ (MIT)، ویبول (WEB)، کورکمز-­اوکاردس (KOR) و فرانس (FRC) بودند. آزمون تولید گاز در 4 دوره جداگانه انجام شد. تعداد 3 عدد سرنگ (3 تکرار) حاوی نمونه خوراک برای هر دوره در نظر گرفته شد و حجم گاز تولید شده در هر دوره در زمان­های مختلف انکوباسیون (144 ساعت) به وسیله این مدل­ها برازش شد. از آماره­های میانگین مربعات خطا (MSE)، ضریب تعیین (R2) و میانگین درصد خطا (MPE) برای نکویی ­برازش مدل­ها استفاده شد. از آزمون­های دوربین-واتسون، شاپیرو-ویلک، معیار اطلاعات بیزی (BIC)، معیار اطلاعات آکائیک (AIC) و فاکتور صحت (AF) برای انتخاب بهترین مدل استفاده شد. نتایج نشان داد مقدار MSE در مدل­های FRC (852/0) و MIC (917/0) نسبت به مدل EXP (437/7) کمتر بود (05/0Pfa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه گیلانfa_IR
dc.publisherUniversity of Guilanen_US
dc.relation.ispartofتحقیقات تولیدات دامیfa_IR
dc.relation.ispartofAnimal Production Researchen_US
dc.subjectآزمون تولید گازfa_IR
dc.subjectمدل های ریاضیfa_IR
dc.subjectنکویی برازشfa_IR
dc.subjectیونجهfa_IR
dc.titleمقایسه برازش برخی از مدل های ریاضی به منظور توصیف کینتیک تخمیر شکمبه ای بر اساس آزمون تولید گاز برای علوفه یونجهfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بو علی سینا همدانfa_IR
dc.citation.volume5
dc.citation.issue3
dc.citation.spage35
dc.citation.epage47


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد