| dc.contributor.author | شیرمحمد, فاطمه | fa_IR |
| dc.contributor.author | جوزی شکالگورابی, ساحره | fa_IR |
| dc.contributor.author | محرمی, وحید | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T12:19:59Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T12:19:59Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T12:19:59Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T12:19:59Z | |
| dc.date.issued | 2015-08-23 | en_US |
| dc.date.issued | 1394-06-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2015-09-12 | en_US |
| dc.date.submitted | 1394-06-21 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | شیرمحمد, فاطمه, جوزی شکالگورابی, ساحره, محرمی, وحید. (1394). اثر پروبیوتیک پریمالاک و پری بیوتیک فرمکتو بر عملکرد رشد و کیفیت لاشه جوجه گوشتی. تحقیقات تولیدات دامی, 4(2), 9-19. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2252-0872 | |
| dc.identifier.issn | 2538-6107 | |
| dc.identifier.uri | https://ar.guilan.ac.ir/article_1264.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/419953 | |
| dc.description.abstract | به منظور بررسی اثر کانیهای آلومینوسیلیکاته طبیعی و گلاکونیت در تغذیه گوسفند، دو آزمایش مستقل انجام شد. در آزمایش اول، ناپدید شدن ماده خشک این کانیها، در دو سطح اندازه ذرات 1-85/0 میلیمتر و 5/0> میلیمتر به روش کیسههای نایلونی بررسی شد. بدین منظور، سه رأس گوسفند نر فسیتوله شده نژاد دالاق در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با چیدمان فاکتوریل 2×4 مورد استفاده قرار گرفتند. در آزمایش دوم، اثر جیرهای سطوح مختلف زئولیت و پرلیت بر میزان مصرف خوراک، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، رطوبت مدفوع و فراسنجههای خونی مورد بررسی قرار گرفت. این آزمایش در قالب طرح چرخشی با 4 تیمار، 4 دوره و 4 رأس میش بالغ انجام شد. هر دوره آزمایشی، 15 روزه بود که 10 روز بهعنوان دوره عادتپذیری و 5 روز برای جمعآوری کل مدفوع در نظر گرفته شد. تیمارهای آزمایشی شامل: جیره شاهد، جیره شاهد + دو درصد زئولیت، جیره شاهد + دو درصد پرلیت و جیره شاهد + یک درصد زئولیت + یک درصد پرلیت بود. از لحاظ ناپدید شدن ماده خشک بین دو اندازه فیزیکی کانی بنتونیت تفاوت معنیداری وجود نداشت (05/0P>)، در حالیکه در دیگر کانیها این مقدار برای اندازه درشتتر هرکانی، در هر زمان، بهطور معنیداری کمتر از اندازه ریزتر آن کانی بود (05/0P | fa_IR |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه گیلان | fa_IR |
| dc.publisher | University of Guilan | en_US |
| dc.relation.ispartof | تحقیقات تولیدات دامی | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Animal Production Research | en_US |
| dc.subject | پروبیوتیک پریمالاک | fa_IR |
| dc.subject | پری ییوتیک فرمکتو | fa_IR |
| dc.subject | جوجه گوشتی | fa_IR |
| dc.subject | عملکرد | fa_IR |
| dc.title | اثر پروبیوتیک پریمالاک و پری بیوتیک فرمکتو بر عملکرد رشد و کیفیت لاشه جوجه گوشتی | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | استادیار، گروه علوم دامی، واحد شهر قدس، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | استادیار، گروه علوم دامی، واحد شهر قدس، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | فارغ التحصیل کارشناسی ارشد، گروه علوم دامی، واحد شهر قدس، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران | fa_IR |
| dc.citation.volume | 4 | |
| dc.citation.issue | 2 | |
| dc.citation.spage | 9 | |
| dc.citation.epage | 19 | |