| dc.contributor.author | یوسفی کلاریکلائی, کاظم | fa_IR |
| dc.contributor.author | محیطی اصلی, مازیار | fa_IR |
| dc.contributor.author | یوسفی کلاریکلائی, حسین | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T12:19:55Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T12:19:55Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T12:19:55Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T12:19:55Z | |
| dc.date.issued | 2013-02-19 | en_US |
| dc.date.issued | 1391-12-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2015-06-20 | en_US |
| dc.date.submitted | 1394-03-30 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | یوسفی کلاریکلائی, کاظم, محیطی اصلی, مازیار, یوسفی کلاریکلائی, حسین. (1391). اثرات آنتیبیوتیک، پروبیوتیک، پریبیوتیک و مولتی آنزیم در جیرههای پلت شده بر عملکرد جوجههای گوشتی. تحقیقات تولیدات دامی, 1(4), 63-72. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2252-0872 | |
| dc.identifier.issn | 2538-6107 | |
| dc.identifier.uri | https://ar.guilan.ac.ir/article_250.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/419930 | |
| dc.description.abstract | بهمنظور بررسی اثرات آنتیبیوتیک، پروبیوتیک، پریبیوتیک و مولتی آنزیم در جیرههای پلت شده بر عملکرد جوجههایگوشتی و خصوصیات لاشه، آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی با 10 تیمار، 4 تکرار و 20 قطعه جوجه یکروزه نر گوشتی سویه آرین در هر تکرار انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل 1) تیمار شاهد، 2) جیره حاوی اکسیتتراسایکلین (g/kg 1) در 21 روز اول، 3) افزودن لینکومایسین و اسپکتومایسین (g/L 75/0) در آب آشامیدنی تا سن 5 روزگی، 4) پروبیوتیک (g/kg 1)، 5) پریبیوتیک (g/kg 1)، 6) مولتیآنزیم (g/kg 5/0)، 7) لینکومایسین و اسپکتومایسین در آب آشامیدنی برای 5 روز اول و سپس پروبیوتیک، 8) پروبیوتیک و پریبیوتیک، 9) پروبیوتیک و مولتیآنزیم و 10) پریبیوتیک و مولتیآنزیم بودند. وزن جوجهها در تمامی هفتهها در تیمارهای آزمایشی بیشتر از شاهد بود (05/0>P). تیمارهای حاوی مولتیآنزیم به تنهایی یا همراه با پروبیوتیک و پریبیوتیک بیشترین وزن را داشتند. اثر تیمارهای آزمایشی بر خوراک مصرفی در هفتههای مختلف در مقایسه با شاهد معنیدار نبود (05/0 | fa_IR |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه گیلان | fa_IR |
| dc.publisher | University of Guilan | en_US |
| dc.relation.ispartof | تحقیقات تولیدات دامی | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Animal Production Research | en_US |
| dc.subject | آنتیبیوتیک | fa_IR |
| dc.subject | آنزیم | fa_IR |
| dc.subject | پروبیوتیک | fa_IR |
| dc.subject | پریبیوتیک | fa_IR |
| dc.subject | جوجههای گوشتی | fa_IR |
| dc.subject | عملکرد | fa_IR |
| dc.title | اثرات آنتیبیوتیک، پروبیوتیک، پریبیوتیک و مولتی آنزیم در جیرههای پلت شده بر عملکرد جوجههای گوشتی | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشجوی دکتری علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران | fa_IR |
| dc.contributor.department | استادیار گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان | fa_IR |
| dc.contributor.department | کارشناس مجتمع مرغ لاین بابل کنار | fa_IR |
| dc.citation.volume | 1 | |
| dc.citation.issue | 4 | |
| dc.citation.spage | 63 | |
| dc.citation.epage | 72 | |
| nlai.contributor.orcid | 0000-0002-6036-7029 | |