نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorیوسفی کلاریکلائی, کاظمfa_IR
dc.contributor.authorمحیطی اصلی, مازیارfa_IR
dc.contributor.authorیوسفی کلاریکلائی, حسینfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T12:19:55Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T12:19:55Z
dc.date.available1399-07-09T12:19:55Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T12:19:55Z
dc.date.issued2013-02-19en_US
dc.date.issued1391-12-01fa_IR
dc.date.submitted2015-06-20en_US
dc.date.submitted1394-03-30fa_IR
dc.identifier.citationیوسفی کلاریکلائی, کاظم, محیطی اصلی, مازیار, یوسفی کلاریکلائی, حسین. (1391). اثرات آنتی‌بیوتیک، پروبیوتیک، پری‌بیوتیک و مولتی آنزیم در جیره‌های پلت شده بر عملکرد جوجه‌های گوشتی. تحقیقات تولیدات دامی, 1(4), 63-72.fa_IR
dc.identifier.issn2252-0872
dc.identifier.issn2538-6107
dc.identifier.urihttps://ar.guilan.ac.ir/article_250.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/419930
dc.description.abstractبه‌منظور بررسی اثرات آنتی‌بیوتیک، پروبیوتیک، پری‌بیوتیک و مولتی آنزیم در جیره‌های پلت شده بر عملکرد جوجه‌هایگوشتی و خصوصیات لاشه، آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی با 10 تیمار، 4 تکرار و 20 قطعه جوجه یکروزه نر گوشتی سویه آرین در هر تکرار انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل 1) تیمار شاهد، 2) جیره حاوی اکسی‌تتراسایکلین (g/kg 1) در 21 روز اول، 3) افزودن لینکومایسین و اسپکتومایسین (g/L 75/0) در آب آشامیدنی تا سن 5 روزگی، 4) پروبیوتیک (g/kg 1)، 5) پری‌بیوتیک (g/kg 1)، 6) مولتی‌آنزیم (g/kg 5/0)، 7) لینکومایسین و اسپکتومایسین در آب آشامیدنی برای 5 روز اول و سپس پروبیوتیک، 8) پروبیوتیک و پری‌بیوتیک، 9) پروبیوتیک و مولتی‌آنزیم و 10) پری‌بیوتیک و مولتی‌آنزیم بودند. وزن جوجه‌ها در تمامی هفته‌ها در تیمارهای آزمایشی بیشتر از شاهد بود (05/0>P). تیمارهای حاوی مولتی‌آنزیم به تنهایی یا همراه با پروبیوتیک و پری‌بیوتیک بیشترین وزن را داشتند. اثر تیمارهای آزمایشی بر خوراک مصرفی در هفته‌های مختلف در مقایسه با شاهد معنی‌دار نبود (05/0fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه گیلانfa_IR
dc.publisherUniversity of Guilanen_US
dc.relation.ispartofتحقیقات تولیدات دامیfa_IR
dc.relation.ispartofAnimal Production Researchen_US
dc.subjectآنتی‌بیوتیکfa_IR
dc.subjectآنزیمfa_IR
dc.subjectپروبیوتیکfa_IR
dc.subjectپری‌بیوتیکfa_IR
dc.subjectجوجه‌های گوشتیfa_IR
dc.subjectعملکردfa_IR
dc.titleاثرات آنتی‌بیوتیک، پروبیوتیک، پری‌بیوتیک و مولتی آنزیم در جیره‌های پلت شده بر عملکرد جوجه‌های گوشتیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی دکتری علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلانfa_IR
dc.contributor.departmentکارشناس مجتمع مرغ لاین بابل کنارfa_IR
dc.citation.volume1
dc.citation.issue4
dc.citation.spage63
dc.citation.epage72
nlai.contributor.orcid0000-0002-6036-7029


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد