مرور دوره 1, پائیز 96 بر اساس موضوع "زمان ماندگاری"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
تاثیر کنستانتره پروتئین ماهی سیم بر ارزش غذایی و فاکتورهای شیمیایی کلوچه ماهی در دمای محیط
(پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور(بندر انزلی), 2017-09-23)هدف از این تحقیق تهیه کلوچه غنی شده با کنسانتره پروتئین نوع A ماهی سیم سد ارس،ارزیابی کیفیت حسی و شیمیایی، ارزش غذایی و تعیین مدت زمان ماندگاری آن در دمای محیط بود. برای تهیه کلوچه سه تیمار شامل غلظت های ۵، ۱۰ و ۲۰ درصد ...



