نمایش مختصر رکورد

dc.date.accessioned1399-07-09T12:06:40Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T12:06:40Z
dc.date.available1399-07-09T12:06:40Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T12:06:40Z
dc.date.issued2014-02-20en_US
dc.date.issued1392-12-01fa_IR
dc.date.submitted2017-11-05en_US
dc.date.submitted1396-08-14fa_IR
dc.identifier.citation(1392). شناسایی اجزای متشکله روغنهای اسانسی و فعالیت ضد باکتریایی عصاره اتانولی گیاه انغوزه Ferula assafoetida.. بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی کاربردی, 2(3492), 33-40.fa_IR
dc.identifier.urihttp://bamj.iauctb.ac.ir/article_535098.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/415526
dc.format.extent3982
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاداسلامی واحد تهران مرکزیfa_IR
dc.relation.ispartofبیوتکنولوژی و میکروبیولوژی کاربردیfa_IR
dc.relation.ispartofBiotechnology and Applied Microbiology journalen_US
dc.subjectFerula assafoetida Lfa_IR
dc.subjectGC/MSfa_IR
dc.subjectضد میکروبیfa_IR
dc.subjectاسانسfa_IR
dc.subjectعصاره اتانلیfa_IR
dc.titleشناسایی اجزای متشکله روغنهای اسانسی و فعالیت ضد باکتریایی عصاره اتانولی گیاه انغوزه Ferula assafoetida.fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeOriginal Articlefa_IR
dc.citation.volume2
dc.citation.issue3492
dc.citation.spage33
dc.citation.epage40


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد